Reperul
Politic

Marian Dragomir: Terminați odată cu Legile Justiției! Codrin Ștefănescu: Este nevoie de ele. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână!

* Schimbul de replici între primarul Brăilei și secretarul general al PSD a avut loc duminică, în cadrul Conferinței de alegere a conducerii organizației județene a PSD Brăila *

Primarul Brăilei, Marian Dragomir, a avut un discurs tranșant la adresa colegilor de la București, cu ocazia alegerilor pentru președinția PSD Brăila, ce au avut loc ieri. Dragomir le-a transmis celor de la nivel central că e cazul să mai termine cu Legile Justiției, pentru că deja nu se mai discută de nimic altceva. „Trebuie să discutăm despre realizările din județe, ca să ia exemplu cei de la centru. Noi vorbim despre un singur lucru. Terminați odată cu Legile Justiției! Vorbim despre ceva ce nu ne caracterizează, schimbați discursul, stimați colegi de la București. Ori le schimbați, ori nu le schimbați, dar abandonați subiectul! Ne face rău tuturor”, a punctat edilul șef.

În replică, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, prezent la Brăila, a ținut să sublinieze că este nevoie de aceste legi, pentru a se pune capăt hărțuirii aleșilor PSD-iști, care, astfel, nu sunt lăsați să își facă treaba pentru care au fost aleși. „Da, Marian (Marian Dragomir – n.r.), este foarte corect, suntem un partid de oameni care construiesc, dar, în acelaşi timp, ce noi construim alţii încearcă să distrugă, pas cu pas. Este nevoie de Legile Justiţiei. Este nevoie de tot ceea ce am făcut noi, pentru că sunt primari, viceprimari, consilieri judeţeni, municipali hărţuiţi cu cătuşele ani de zile, în toată ţara, pentru tot felul de mizerii şi aberaţii. Tot ce înseamnă PSD nemernicii ăştia au vânat pas cu pas, bucăţică cu bucăţică. Nemernicii ăştia ne-au vânat cu cătuşele în mână, cu nişte legi făcute de Macovei, crezând că ne sperie”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță (PNL): ”Persoanele cu handicap vor beneficia de noi facilități, care să le ușureze viața socială”

Reperul

Dănăilă (PNL Brăila), despre lipsa proiectelor comune Galați – Brăila: “Cred că problema e la PSD Brăila”

Reperul

C. Cristache (deputat PMP Galați): ”Trebuie să facem autostradă pentru cea mai mare aglomerare urbană: Galați-Brăila!”

Reperul