Reperul
Eveniment

Marș al Jandarmeriei cu ecouri în Afganistan

Pentru al cincilea an consecutiv, Jandarmeria Galaţi a iniţiat acţiunea cu caracter umanitar, „Marşul Jandarmeriei Gălăţene”, o activitate organizată de oamenii în uniformă, pentru oamenii în uniformă.

Anul acesta cauza care a stat la baza demersului nostru a constituit-o contribuţia la finalizarea Centrului de Recuperare şi Refacere a Militarilor Veterani din judeţul Dâmboviţa.

Traseul de 17 km, cu o dificultate medie de abordare, nu a pus probleme niciunui participant, aceştia fiind deja obişnuiţi cu anduranţa impusă de terenul pe care au mărşăluit, între Cazarma Jandarmeriei – Lacul Brateş – Tabăra Gârboavele.

La marș au luat parte pe lângă jandarmi și infanterişti şi tanchişti, poliţişti locali, poliţişti, voluntari şi civili dornici să sprijuine cauza.

„O noutate a reprezentat-o participarea militarilor gălăţeni din Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei” Galaţi care nu au ţinut cont de distanţa dintre noi, şi pe căldura afgană s-au organizat şi au participat la Marşul nostru, numai că acesta s-a ţinut în deşertul din Afganistan”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galați

Sumele colectate în urma acțiunii au ajuns deja la asociaţia care a demarat ridicarea centrului pentru militari.

Postări asemănătoare

Doi bărbaţi s-au ales cu arsuri într-un incendiu care a făcut scrum o maşină într-un service auto

Maria Vlad Romaniţă

Doi muncitori de la Apă Canal au leșinat în canalul colector de la Elice, la șapte metri adâncime

Maria Vlad Romaniţă

Trei pompieri gălățeni sunt infectați cu coronavirus

Maria Vlad Romaniţă