Reperul
Eveniment

Marș al Jandarmeriei cu ecouri în Afganistan

Pentru al cincilea an consecutiv, Jandarmeria Galaţi a iniţiat acţiunea cu caracter umanitar, „Marşul Jandarmeriei Gălăţene”, o activitate organizată de oamenii în uniformă, pentru oamenii în uniformă.

Anul acesta cauza care a stat la baza demersului nostru a constituit-o contribuţia la finalizarea Centrului de Recuperare şi Refacere a Militarilor Veterani din judeţul Dâmboviţa.

Traseul de 17 km, cu o dificultate medie de abordare, nu a pus probleme niciunui participant, aceştia fiind deja obişnuiţi cu anduranţa impusă de terenul pe care au mărşăluit, între Cazarma Jandarmeriei – Lacul Brateş – Tabăra Gârboavele.

La marș au luat parte pe lângă jandarmi și infanterişti şi tanchişti, poliţişti locali, poliţişti, voluntari şi civili dornici să sprijuine cauza.

„O noutate a reprezentat-o participarea militarilor gălăţeni din Batalionul 300 Protecţia Forţei „Sfântul Andrei” Galaţi care nu au ţinut cont de distanţa dintre noi, şi pe căldura afgană s-au organizat şi au participat la Marşul nostru, numai că acesta s-a ţinut în deşertul din Afganistan”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Galați

Sumele colectate în urma acțiunii au ajuns deja la asociaţia care a demarat ridicarea centrului pentru militari.

Postări asemănătoare

Cuplul filmat furând haine din două magazine gălățene este din Brăila

Maria Vlad Romaniţă

Sala Sporturilor, arhiplină la meciul CSU Danubius – HC Zalău, la care s-au făcut donaţii pentru handbalista Gabriela Artene

Maria Vlad Romaniţă

Tromboliza intravenoasă în tratamentul AVC, efectuată în premieră și la Galați

Maria Vlad Romaniţă