Reperul
Social

Martens – Berarul tău local a lansat în 2020 berea LUP

Fabrica de bere din Galați a fost fondată în anul 1978. După 1989, timp de aproape două decenii fabrica a operat ca un producător cu capital integral românesc sub denumirea SC Malţ Bere SA şi apoi RO BEER SA, ajungând să dețină o prezență regională puternică. În anul 1998 Martens Brouwerij – Belgia a preluat pachetul majoritar de acțiuni al fabricii, compania devenind MARTENS SA Galaţi. Până în 2019, în fabrica de la Galați s-au produs multe dintre mărcile private ale marilor lanțuri de retail internaționale.

Această strategie a fost aliniată cu strategia grupului Martens din Belgia. Finalul anului 2019 a adus pentru compania din Romania o schimbare indrăzneață de strategie. Pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor din zonă, Martens a decis că este momentul să-și concentreze eforturile în dezvoltarea și promovarea unui portofoliu de mărci proprii. În acest moment Martens SA are un portofoliu echilibrat de mărci din care fac parte: Lup (lansat la finalul lunii martie 2020), Postăvaru Pure Blonde (o bere cu o nouă imagine și o rețetă modificată), Hora Unirii, Driver (bere fără alcool), MaDonna (bere tip craft) și Damburger Gold. Martens este singurul producător Belgian de bere din România.

Marca Lup, realizată sub atenta supraveghere a maeștrilor berari belgieni este vârful de lance pentru întregul portofoliu de branduri Martens. Numele brandului a fost ales pentru rezonanța și simbolistica sa puternică pentru români. Lichidul Lup a fost proiectat în urma studiilor asupra preferințelor consumatorilor și include 2 tipuri de hamei de înaltă calitate, având o amăreală fină și plăcută la gust și o aromă de malț bine echilibrată. LUP este deja apreciat de consumatorii care au gustat acest produs.

Ne-am propus ca berea Lup să devină una dintre primele opțiuni ale consumatorilor din Galați și Brăila”- ne-a declarat Florin Stoleriu, Director Comercial Martens SA. “În acest sens am demarat o acțiune în care, orice gălățean care dorește să-și sărbătorească aniversarea zilei de naștere va putea achiziționa o bere LUP cu o reducere atractivă de 30%.  În acest fel, ne dorim ca LUP să devină parte din momentele noastre de libertate și fericire.”

Berea LUP este disponibilă în următoarele tipuri de ambalaje:sticlă nereturnabilă 0,5l si 0,33l, doză de aluminiu 0,5l și PET 1L (tehnologia Plasmax care permite ca berea să ramână proaspătă timp de 12 luni). Berea Lup poate fi cumpărată din numeroase magazine de proximitate, rețeaua La 2 Pași, Kaufland, Carrefour sau direct la distribuitorii noștri din Galați (Daniel Distribuție) si Brăila (SCRA Trading). Ne mândrim cu berea noastră. Am adus pe plaiurile dunărene știința berii belgiene, respectăm tradiția locală și privim cu încredere spre viitorul global.

Postări asemănătoare

Proiect: Certificatul digital privind COVID-19, obligatoriu pentru personalul medical

Reperul

Locatarii blocurilor cu crăpături din Mazepa ar putea fi evacuați

Maria Vlad Romaniţă

Crucile de gheaţă pentru Bobotează sunt gata

Maria Vlad Romaniţă