Reperul
Eveniment Galati

Mașină de poliție lovită de TIR în timp ce acorda prioritate

* Accidentul s-a produs în Independența, la o trecere de pietoni *

Accident cu trei victime la Independența după ce o mașină de poliție a postului de la Umbrărești, în care se aflau trei femei aduse la audieri la instanță, a fost lovită de un TIR și proiectată într-un autoturism aflat în față.

,,O femeie aflată la volanul unei mașini cu număr de Vrancea a oprit la trecerea de pietoni în Independența, pentru a acorda prioritate unui pieton. În spatele mașinii cu număr de Vrancea a oprit o mașină de poliție de la postul din Umbrărești. Din spatele celor două mașini venea un TIR al cărui șofer, un bărbat de 45 de ani, nu a păstrat distanța și a lovit mașina de poliție și a proiectat-o în autoturismul din față. Trei femei din mașina de poliție, cu vârste cuprinse între 24 și 35 de ani, care erau aduse în Galați la audieri au fost rănite”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cele trei femei au ajuns la Spitalul de Urgență, iar în acest caz s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

Aur şi pietre semipreţioase descoperite în Cavoul Roman din Galaţi

Asistenta de la SAJ Brăila a fost infectată cu COVID 19 pentru că pacientul a mințit cu privire la istoricul epidemiologic

Reperul

Gălățeni morți într-un accident la Bârlad

Maria Vlad Romaniţă