Reperul
Braila Eveniment

Mașini blocate sau derapate după câteva ore de ninsoare în județul Brăila

Update:

Începând cu data de 27.01.2021, ora 06.00, se interzice temporar circulația autovehiculelor cu masa totală autorizată mai mare sau egală cu 7,5 t., pe sectorul de drum național DN 22 – km 86 – 239 – Măcin – Isaccea – Tulcea – Babadag – limita cu județul Constanța de pe raza județului Tulcea pâna la ameliorarea condițiilor meteorologice.

====================================================================================

Conform informațiilor oferite de ISU Brăila, pe parcursul zilei de astăzi mai multe persoane au avut nevoie de ajutorul autorităților pentru a-și continua drumul pe șoselele din județ, asta după ce, fie au rămas blocate din cauza dopurilor de zăpadă, fie au derapat.

“Intervenții pe drumurile naționale și județene pentru deblocarea autovehiculelor blocate/derapate: 07.10 – autoturism derapat între Cuza Vodă și Viziru pe DJ 211 A (a intervenit un utilaj de la drumuri județene); 07.34 – microbuz maxi-taxi blocat pe raza comunei Zăvoaia (a acționat un utilaj de la SVSU Zăvoaia); 10.30 – autocamion derapat între Însurăței și Bărăganu (a intervenit un utilaj de la drumuri naționale); 10.35 – autocisternă goală blocată pe DJ 221 (drum în lucru semnalizat) între ianca și Șuțești (a intervenit un utilaj de la drumuri județene); 11.54 – autoturism blocat în zona sat Lacu Sărat (a intervenit un utilaj de la drumuri naționale); 12.17 – 3 autoturisme blocate pe DJ 211C Chichinețu – Colțea (s-au deblocat singuri)”, a explicat ISU Brăila.

Reprezentanții instituției au mai precizat că toate cazurile de mai sus au fost anunțate prin numărul de urgență 112.  

Postări asemănătoare

Alexandru Jula a fost internat la Urgențe din cauza unui accident vascular cerebral. Cântăreţul este acum în stare stabilă

GRAV accident de circulație în apropierea benzinăriei de la Șendreni

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Mașină incendiată în Micro 40

Maria Vlad Romaniţă