Reperul
Politic

Meci în toată regula între PSD Brăila și PSD Galați

* Social-democratul brăilean Iulian Chiriac salută poziționarea „prietenului Mihai Tudose” pe locul trei pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare și, totodată, critică plasarea pe locul cinci pe lista PSD a gălățeanului Dan Nica, despre care spune ironic că a făcut mult „bine” Brăilei *

Președintele Consiliului Județean Brăila, social-democratul Iulian Chiriac, a salutat poziționarea „prietenului Mihai Tudose” pe locul al treilea pe lista Pro România pentru alegerile europarlamentare și, în același timp, a criticat plasarea pe poziția a cincea pe lista PSD a social-democratului gălățean Dan Nica, europarlamentar care a făcut mult „bine” Brăilei, apreciind că va fi „destul de complicată” alegerea.

„Apreciez cu mare drag, am văzut listele de candidați la Pro România, fostul coleg și prietenul meu este pe locul trei. Îi urez mult succes și sănătate (…). Avem și noi pe listele PSD (…) un europarlamentar care ne-a făcut foarte mult „bine” Brăilei, pe locul cinci (Dan Nica – n.r.). Va fi destul de complicată alegerea, până la urmă e alegerea brailenilor – să vedem dacă uită de mia de hectare, dacă uită anumite subiecte pe care Galațiul întotdeauna a pus frână”, a afirmat președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac.

Rugat să comenteze această declarație, deputatul PSD de Galați Florin Popa a lăsat să se înțeleagă că Iulian Chiriac ar avea afinități legate de Mihai Tudose și de Pro România, dar a spus că e sigur că PSD va fi peste Pro România la Brăila. „Pesediștii brăileni adevărați vor vota PSD. Nu-mi fac nicio grijă în privința asta. Pro România poate câștiga la Brăila maxim o treime din scorul pe care-l va obține PSD la nivel județean”, a declarat social-democratul gălățean Florin Popa.

Postări asemănătoare

Comunele Independența, Cuza Vodă, Grivița și Jorăști, modernizate cu bani de la Guvern

Reperul

VIDEO: Marin Nicolae, senator PRO România: În Pro România sunt așteptați toți cei care vor să facă o schimbare cu adevărat pentru Galați

Reperul

Alexandru Dănăilă: Ma‭şina de vot a PSD Brăila distruge speran‭ţ‬ele brăilenilor

Reperul