Reperul
Eveniment Galati Social

Mii de gălățeni au participat la Summer Parade, în cadrul Zilelor Dunării 2018

* Care alegorice, sportivi, dansatori, actori, motocicliști, personaje de desene animate și mulți alții au trecut prin centrul orașului, până la Grădina Publică *

Summer Parade, cel mai așteptat eveniment din seria celor care marchează Zilele Dunării la Galați, a strâns mii de oameni pe străzile din centrul orașului și în Grădina Publică. Sportivi, dansatori, motocicliști, actori, membri ai cluburilor  de arte marțiale, air soft, off-road, Crucea Roșie, rromi în costume colorate, personaje din desene animate sau simpli privitori au dansat, au privit și s-au distrat la Summer Parade, cel mai mare eveniment dintre cele care plasează în aceste zile Galațiul drept capitala dunăreană a României.

De la căpcăuni la Minnie și Mickey Mouse, copiii din Galați sau alte orașe au avut cu cine să facă poze sau ce să admire. ,,Nu am mai văzut așa o paradă la noi în oraș, doar la Constanța ce am mai văzut”, spunea o privitoare care făcea și poze.

Carele alegorice și miile de oameni  au trecut prin tot centrul orașului, circulația fiind închisă în zonă. Numărul participanților a fost mult mai mare decât anul trecut. ,,Galațiul marchează un moment unic în România, Zilele Dunării,  Galați – port deschis, Galați – capitala dunăreană a României. Este multă lume, care alegorice, muzică și toată lumea se distrează”, a spus Sandu Traian, organizator.

S-au încins hore de-a lungul întregului traseu, dar s-a dansat și pe ritmuri mai noi. După ce au străbătut tot orașul, petrecerea a continuat în Grădina Publică până seara târziu.

Postări asemănătoare

Reabilitare termică la Creșa nr. 36

Reperul

1.800 de apartamente din Galați riscă să nu primească deloc căldură la iarnă

Maria Vlad Romaniţă

Bilanţul raidurilor la tarabele cu mărţişoare: Amenzi de circa 18.000 de lei şi mărfuri confiscate de peste 1.200 de lei

Maria Vlad Romaniţă