Reperul
Eveniment

Ministerul Educației va introduce în curriculumul școlar tematici de educație psiho-emoțională, managementul emoțiilor și siguranța online

Tematici legate de educație psiho-emoțională, managementul emoțiilor și siguranța online vor fi introduse în curriculumul școlar, ca parte a unui program dedicat sănătății emoționale și siguranței copiilor, în contextul pandemiei Covid-19.

Potrivit anunțului făcut de premierul Florin Cîțu și consilierul de stat Mădălina Turza, proiectul urmărește furnizarea de 70.000 de ore de consiliere psihologică și psihoterapie pentru copiii identificați cu tulburări psiho-emoționale generate de pandemie.
Programul va dura 2 ani și va avea un buget de aproape 6 milioane de euro. Potrivit premierului Cîțu, acest Program Național de Suport pentru Copii “Din grijă pentru copii” va fi aprobat prin ordonanță de urgență, săptămâna viitoare.

“România se numără printre primele țări din lume care vine azi cu soluții aplicate pentru copii, în contextul pandemiei de Covid-19”.

Postări asemănătoare

Alarmă falsă la 112

Maria Vlad Romaniţă

125 cazuri de COVID 19 la Brăila

Reperul

Se extinde pesta porcină în județul Galați