Reperul
Administratie Braila

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán Cseke, în vizită de lucru la Brăila

Oficialul a vizitat obiective din municipiu și județ. Legat de bazinul olimpic de înot, Cseke a dat un ultimatum constructorului pentru a finaliza lucrările, în caz contrar va rezilia contractul.


Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila-Zoltán Cseke, a efectuat vineri o vizită de lucru în județul Brăila. Întâi, reprezentantul Guvernului României s-a întâlnit la sediul Instituției Prefectului – Județul Brăila cu prefectul Nicușor Ciocan, apoi cu directorul general al Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, Luminița Mihailov. Au urmat discuții, la Primăria Municipiului Brăila, cu președintele Consiliului Județean Brăila, Francisk-Iulian Chiriac și cu primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir. Imediat după acest moment, ministrul a vizitat mai multe obiective din municipiu și județ: bazinul olimpic de înot (proiect al Companiei Naționale de Investiții), clădirea birourilor O.C.P.I. (consolidare și amenajare, proiect C.N.I.), Biserica Buna Vestire din Brăila, Parohia mixtă Româno-Elenă (consolidare, restaurare, conservare și punere în valoare, proiect Programul Operațional Regional), iar la final Podul suspendat peste Dunăre.

La final, oficialul s-a întâlnit cu primarii brăileni, cărora le-a prezentat un proiect al ministerului legat de înființarea de creșe cu bani de la nivel guvernamental, și cărora le-a vorbit și despre soarta finanțărilor proiectelor realizate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Cu ocazia acestei vizite, ministrul s-a arătat extrem de dezamăgit de situația în care se găsește Bazinul Olimpic, unde, nici măcar cu ocazia vizitei sale, nu erau muncitori la fața locului. Ministrul a transmis cu această ocazie un ultimatum constructorului pentru a finaliza lucrările, în caz contrar urmând să rezilieze contractul. 

Postări asemănătoare

Trafic deviat în Galați

Reperul

(VIDEO) COSTEL FOTEA, REACȚIE LA SCHIMBAREA ȘEFULUI SERVICIULUI DE AMBULANȚĂ

Sorin Rugină

Comunicat de presă: CJ Galaţi a semnat contractul de extindere cu 50 de locuri a Unităţii Medico-Sociale Găneşti

Reperul