Reperul
Braila Eveniment

Minor pus sub control judiciar pentru tentativă de omor

* Adolescentul i-a înjunghiat cu un briceag pe doi tineri care îl atacaseră cu un topor *

Doi tineri din Brăila au ajuns la spital, după ce un consătean în vârstă de 17 ani i-a tăiat cu un briceag. Totul s-a întâmplat pe data de 5 februarie, în localitatea brăileană Ulmu, pe fondul unui conflict mai vechi, care a escaladat în acea seară.

“La data de 5 februarie a.c., în jurul orei  21:30, un minor, în vârstă de 17 ani, din comuna Ulmu, în timp ce se afla pe raza localităţii de domiciliu, în urma unui conflict mai vechi, i-ar fi înjunghiat cu un briceag pe doi consăteni, cu vârste de 16 și 22 de ani”, au comunicat anchetatorii. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în acea seară, cei doi tineri înjunghiați l-ar fi atacat pe bănuit cu un topor, iar acesta s-ar fi ferit, ulterior lovindu-i pe cei doi, în mod repetat, cu briceagul. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cursul zilei de ieri, faţă de tânărul de 17 ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă  de 60 de zile și obligația de a nu părăsi județul Brăila”, a precizat conducerea IPJ Brăila.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tentativă la omor.

Postări asemănătoare

Primarul comunei vrâncene Vintileasca și șeful SVSU, morți într-un accident rutier petrecut în apropierea localității brăilene Cuza Vodă

Reperul

A fost prinsă șoferița care a lovit o elevă pe Oțelarilor și a fugit

Maria Vlad Romaniţă

Ora Pământului la Galați: 300 de copii au cântat în fața Universității

Maria Vlad Romaniţă