Reperul
Social

Mire la 80 de ani. Fostul șofer al Clubului Oțelul, pentru prima dată în fața ofițerului de Stare Civilă

* Mirele, cunoscut ca Doctorul sau Doctor King, a spus „Da” după o relație de peste 30 de ani *

Că dragostea nu are vârstă și că niciodată nu este prea târziu a demonstrat-o un octogenar din Galați. Vasile Andrei, fostul șofer al Clubului Oțelul Galați, cunoscut în oraș ca Doctorul sau Doctor King, a spus pentru prima oară „Da” în fața ofițerului Stării Civile, chiar dacă are 80 de ani. Aleasa inimii lui a fost Iordana, în vârstă de 69 de ani, a demonstrat multă răbdare, așteptând peste 30 de ani cererea în căsătorie. Martori la eveniment au fost, printre alții, fiul, nora și nepoata miresei. Au fost prezenți și membrii Clubului Oțelul, dar și președintele Oțelul Galați.

„Da, sunt prima oară mire la 80 de ani. Niciodată nu este prea târziu”, a spus Vasile Andrei. „Relația noastră este de 30 de ani, nu a fost să fie până acum și nuntă. El s-a lăsat greu”, a spus Iordana Andrei.

Nu au lipsit darurile de la reprezentanții Clubului căruia mirele i-a închinat zeci de ani. „Este un moment fericit și pentru noi, de mult așteptam să facă acest pas. Pot spune că a fost unul dintre cei care a înființat clubul Oțelul, la începuturi. I se spunea Doctor King pentru priceperea lui în profesie, nu a avut niciodată accident”, a spus Vali Ștefan, președintele Oțelul Galați.

Reprezentanții Clubului i-au pregătit și surprize fostului șofer al echipei: un tricou cu Doctor King pe care era inscripționat numărul 80, vârsta mirelui, dar și alte cadouri.

În vară, noul cuplu dorește să își unească destinele și în fața preotului.

 

 

Postări asemănătoare

Coliziune pe pod, chiar în ziua deschiderii

Maria Vlad Romaniţă

Flori pentru refugiatele din Ucraina

Maria Vlad Romaniţă

Sportivii de aur nu au unde să se antreneze

Reperul