Reperul
Administratie Galati

Mitică Sandu, noul vicepreședinte CJ Galați

Astăzi, în cadrul ședinței ordinare, a fost ales un nou vicepreședinte al Consiliului Județean Galați. Este despre Mitică Sandu, consilier județean al Partidului Social Democrat. Alegerile au fost organizate ca urmare a demisiei doamnei Elena Grosu, care a ocupat funcția de vicepreședinte în perioada octombrie 2020-iulie 2022.

“Îi mulțumesc doamnei Elena Grosu pentru munca depusă alături de echipa Consiliului Județean și îi urez bun venit noului vicepreședinte, un om de echipă, cu experiență administrativă și foarte implicat în tot ceea ce face. Împreună avem mult de lucru pentru binele oamenilor, de dus mai departe investițiile începute și de pregătit noile proiecte de care județul Galați are nevoie”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Mitică Sandu este inginer de profesie și fost ofițer specialist, aflat la cel de-al treilea mandat de consilier judeţean.

Postări asemănătoare

Președintele CJ Brăila, Iulian Chiriac, către premierul Orban: „Vă cer imperios să faceți ceva în sensul plafonării prețurilor materialelor sanitare”

Reperul

De la 1 septembrie se redeschid restaurantele, teatrele, locurile de joacă și cinematografele

Maria Vlad Romaniţă

Bani europeni pentru reabilitarea blocurilor din Galați

Reperul