Reperul
Eveniment Politic

Miting electoral cu scandal Galați

* Acțiunea electorală de la Galați prin care Partidul Social Democrat (PSD) și-a prezentat candidadții la alegerile pentru Parlamentul European a fost contrată de un protest. *

Aproximativ 1000 de oameni s-au adunat în fața Palatului de Justiție și au scandat lozinci antiguvernamentale și împotriva liderilor PSD. Totul în timp ce pe esplanade Casei de Cultură a Sindicatelor, avea loc mitingul electoral organizat de partidul de guvernământ. La acțiunea electorală au participat Liviu Dragnea, Viorica Dancila,  Rovana Plumb, Codrin Ștefănescu, Eugen Teodorovici dar și candidații la europarlamentare din partea PSD, Dan Nica și Carmen Avram.

În timpul mitingului, protestatarii au părăsit trotuarului și au blocat strada Brăilei. Cum circulația era interzisă și pe bulevardul George Coșbuc pentru buna desfășurarea a mitingului, traficul a fost paralizat complet în zonă timp de câteva ore.

Participanții la contramenifestație au huiduit, au aruncat cu hârtie igienică și au blocat accesul autocarelor cu participanți la mitingul PSD.

Mitingul electoral s-a încheiat imediat după discursul liderului PSD, Liviu Dragnea. Acțiunea anti-PSD a continuat însă. Protestatarii au blocat din nou traficul pe strada Brăilei și au blocat accesul autocarelor.

După ce în zona palatului de justiție protestatarii au eliberat carosabilul aceștia au pornit în marș către prefectura trecând și huiduind și prin față sediului PSD.

Postări asemănătoare

Dinu Gîndu către V. P. Dobre: Sunt în partidul ăla în care tu nu faci opoziţie

Sorin Rugină

Amplul program HORIZON EUROPE, al europarlamentarului gălățean Dan Nica, votat în unanimitate în Parlamentul European

Reperul

(VIDEO) Ionuț Pucheanu, autoevaluare după trei ani și jumătate de mandat: „Mi-aș da nota 8,5”

Reperul