Reperul
Eveniment Galati

Moarte suspectă în Galați

Trupul unui bărbat de 54 de ani, din Galați a fost descoperit chiar de foștii vecini, în casa în care omul locuise. Aceștia nu îl mai văzuseră de căteva zile și au fost alertați de mirosul pestilențial care venea dinspre garsoniera bărbatului. Cum unul dintre ei avea cheia lăsată de victimă, a intrat să vadă ce se întâmplă.

”Când am intrat, am văzut un munte de haine, dar bine așezate pe pat, pături, pilotă și așa mai departe. Lucrurile sunt așezate pe pat, hai să mergem, am zis! Dar,  întorcându-mă, am văzut mâna atârnând la marginea patului, cu rană. L-am văzut ultima oară duminică și atunci mi-a spus că  îl dăduse pe un individ afară din casă, pe care îl mai primea să doarmă pe la el“, a spus unul dintre vecinii victimei.

Persoana gonită de victimă este un om fără adopost și mai trecea din când în când pe la omul de 54 de ani să-l mai ajute la diverse treburi. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar omul străzii a fost luat la audieri. El a fost găsit într-o canalizare din apropierea casei victimei și ar fi avut la el și una dintre păturile din casa decedatului.

Postări asemănătoare

Cinci militari români răniți în Afganistan

Maria Vlad Romaniţă

Povestea înfiorătoare a copilului maltratat

Maria Vlad Romaniţă

Polițist atacat de un câine de luptă asmuțit asupra lui

Maria Vlad Romaniţă