Reperul
Eveniment Galati

Moartea suspectă a unui om al străzii din Tecuci a fost crimă, au stabilit anchetatorii

* Criminalul este un alt om al străzii, care între timp a şi fost arestat preventiv *

Anchetatorii au terminat ancheta în cazul morţii unui bărbat de 57 de ani, din Tecuci, om al străzii, care a decedat în noaptea de 29 spre 30 aprilie, în drum spre Spitalul Tecuci, după ce a fost găsit plin de răni arse la o ghenă de gunoi. Victima nu avea urme de substanţe inflamabile şi nici de violenţă, dar s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. După terminarea anchetei s-a stabilit că, de fapt, a fost o crimă.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a reieşit că, în noaptea de 29 spre 30 aprilie 2018, în jurul orelor 24:00, în timp ce  mergea pe strada Gheorghe Petraşcu din municipiul Tecuci, inculpatul Ştefaniu Dorinel a observat victima, cu care avusese anterior un conflict, dormind în apropierea unei ghene de gunoi. În aceste condiţii, inculpatul Ştefaniu Dorinel a aruncat pe ea un cearşaf căruia în prealabil îi dăduse foc, după care a părăsit locul faptei, victima decedând la scurt timp.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi  informează că la data de 5 mai 2018 procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dorinel Ştefănoiu, autorul fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă dispunând luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat pentru 30 de zile.

Postări asemănătoare

A fost inaugurat Centrul de îngrijire pentru bolnavii de Alzheimer și Parkinson

Reperul

Noi măsuri restrictive la nivelul județului Galați

Maria Vlad Romaniţă

Un copil de 8 ani a fost rănit într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă