Reperul
Economic

Modernizări pe fonduri europene în Portul Docuri Galați

”Lucrări de infrastructură portuară Cheu Dana 32 Port Docuri Galați” este proiectul pentru care tocmai s-a primit finanțare europeană în valoare de 6 milioane de euro. Semnarea contractului a fost făcută de directorul Companiei Naționale Administrația a Porturilor Dunării Maritime Galați împreună cu Lucian Bode, ministrul Transporturilor, iar modernizarea presupune lucrări ample, astfel încât toate navele să poată să acosteze la cheu, indiferent de nivelul Dunării.  

”În cadrul întâlnirii am discutat despre strategia de viitor a Companiei (n.r. Compania Națională Administrația a Porturilor Dunării Maritime), dar scopul principal a fost acela de a semna un nou contract de finanțare pe fonduri europene, contract în valoare de 6 milioane de euro, care presupune reabilitarea completă a unei dane din Portul Docuri din Galați, pe care noi urmează să-l implementăm. Avem deja licitația deschisă cu clauză suspensivă, astfel încât să economisim timp. Știam de contract că urmează să fie semnat până să se declare câștigătorul acestei licitații. Este un proiect care se va implementa pe o durată de 24 de luni și prin care vom încerca să aducem plus valoare și trafic crescut de marfă pentru porturile din Galați”, a declarat la Reperul TV, Alexandru Șerban, managerul C.N.A.P.D.M.

Alexandru Șerban este propunerea PNL Galați pentru Camera Deputaților. Tânărul politician se află pe poziția a patra, în ordinea nominalizărilor, iar dacă va deveni deputat și-ar dori să facă parte din Comisia pentru transporturi și infrastructură.

Postări asemănătoare

300 de oameni vor o slujbă în Combinatul Siderurgic de la Galați

Reperul

Lansare proiect TehnoStagiu – Program competitiv de învățare la locul de muncă pentru elevi

Reperul

Lucrări demarate la Centura orașului, cel mai mare proiect de infrastructură din ultimii ani

Maria Vlad Romaniţă