Reperul
Administratie Galati

Modificări în trafic pe străzile Traian Vuia și Henri Coandă

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu 1 februarie 2022, circulația rutieră în intersecția străzilor Traian Vuia și Henri Coandă se va desfășura în regim de sens giratoriu, având în vedere evoluția lucrărilor la sistemul rutier și calea de rulare a tramvaiului, în cadrul proiectului „Modernizare linii de tramvai și carosabil – străzile Traian Vuia, Henri Coandă, George Coșbuc”.

Pe str. Traian Vuia se revine la regimul normal de circulație, pe fiecare direcție de deplasare. Pe str. Henri Coandă, tronsonul cuprins între str. Traian Vuia și acces Kaufland, se va menține circulația în ambele sensuri, pe partea dreaptă de deplasare spre str. George Coșbuc.

Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Reprezentanții Primăriei Galați mai informează că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Postări asemănătoare

Investiție cu fonduri europene într-un nou sediu pentru Evidența Persoanei

Reperul

Dragomir: Containerele sunt goale și gunoiul este depozitat alături pentru că sunt unii mai puturoși

Reperul

Patru imobile din Galați, afectate de o nouă tasare. A fost convocat Comitetul Local pentru Situații de Urgență

Reperul