Reperul
Arte Cultural

Monodrama UȘA E DESCHISĂ! și comedia LISELOTTE ÎN MAI, în acest weekend la „Fani Tardini”

La sfârșitul acestei săptămâni, Teatrul Dramatic „Teatrul Dramatic” prezintă spectacolele UȘA E DESCHISĂ! și LISELOTTE ÎN MAI, la un grad de ocupare a sălii de 50%.

”Sâmbătă, 29 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul UȘA E DESCHISĂ!, un one-woman show cu actrița Petronela Buda în rolul Femeii. Spectacolul are la bază piesa „Păpușa din podul bunicii” a scriitorului gălățean Andrei Velea, inspirată de un caz real și publicată în cartea de proză scurtă „Plaja de la Vadu” (Editura Brumar, 2013). Piesa a fost montată în premieră absolută la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” în anul 2021. Regia îi aparține lui Vlad Ajder, iar scenografia este creația lui Daniel Divrician. Spectacolul durează o oră.

Duminică, 30 mai 2021, la ora 19:00, este programat spectacolul LISELOTTE ÎN MAI. Abordând probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume, LISELOTTE ÎN MAI este una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului ungur Pozsgai Zsolt, fiind tradusă în peste zece limbi și pusă în scenă  în aproximativ 45 de teatre maghiare și 29 de teatre din afara Ungariei. Montarea de la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” a avut premiera în anul 2020. În distribuție, actrița Mihaela Lecca Gorea (Liselotte) și actorul Ionuț Moldoveanu (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black). „LISELOTTE ÎN MAI este o comedie spumoasă, o comedie vie. O partitură excelentă pentru actriță, o performanță pentru actor, care interpretează mai multe roluri”, declară regizorul Cătălin Vasiliu. Scenografia este semnată de Daniel Divrician. Spectacolul durează o oră și jumătate”, informează Rodica Ajder, PR-ul Teatrului Dramatic ”Fani Tardini”.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a Teatrului, din Domnească 59.

Postări asemănătoare

“Zilele Dunării” – programul manifestărilor

Reperul

Vernisaj: Salonul Anual al Filialei UAPR Galaţi

Reperul

“How about love?” – spectacol de dans, miercuri, la Muzeul de Artă Vizuală

Reperul