Reperul
Arte Cultural

„Monstrul nisipurilor”, „Liselotte în mai” și „Soacra cu trei nurori”, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Vineri, 14 ianuarie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul MONSTRUL NISIPURILOR, o comedie de Székely Csaba, regia: Ándi Gherghe, scenografia: Cristina Breteanu. Spectacolul a avut premiera în iunie 2018.

În distribuție: Elena Anghel (Afina), Petronela Buda (Piersica), Flavia Călin (Căpșuna), Elena Ghinea (Portocala), Cristina Uja Neagu (Vișina), Vlad Ajder (Roșu), Răzvan Clopoțel (Maro), Ștefan Forir (Verde), Radu Horghidan (Negru) și Florin Toma (Ocru).

Scrisă de dramaturgul Székely Csaba, declarat un maestru al umorului, piesa MONSTRUL NISIPURILOR prezintă geometria fluidă a relațiilor romantice în lumea de azi, unde dificultățile care apar între parteneri au adesea rezolvări superficiale.

Spectacolul durează 105 minute și este nerecomandat minorilor cu vârsta sub 14 ani.

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul LISELOTTE ÎN MAI, o comedie de Pozsgai Zsolt, regia: Cătălin Vasiliu, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în iulie 2020.

În distribuție: Oana Preda (Liselotte) și Răzvan Clopoțel (Karl, Ludwig, Henri, Roland, Nicolas, Man in Black).

Una dintre cele mai cunoscute piese ale dramaturgului Pozsgai Zsolt, LISELOTTE ÎN MAI abordează cu umor probleme cu care se confruntă femeile și bărbații oriunde în lume, reușind totodată să expună fragilitatea relațiilor de iubire și dramele oamenilor singuri.

Spectacolul durează 90 de minute.

Duminică, 16 ianuarie 2022, la ora 19:00, Teatrul Dramatic „Fani Tardini” prezintă spectacolul SOACRA CU TREI NURORI, o comedie de Ion Creangă, regia: Dan Mirea, scenografia: Daniel Divrician. Spectacolul a avut premiera în iunie 2019.

În distribuție: Carmen Albu (Aftimia), Svetlana Friptu (Maranda), Mihaela Lecca-Gorea (Anica), Aureliu Bâtcă (Constantin), Cristina Uja-Neagu (Floarea), Vlad Ajder (Culai), Valeria Taban (Agripina), Adelin Ilie (Gheorghiță) și Lică Dănilă (Popa Leapșă).

Instrumentiști: Tamara Manea, Doru Roșca, Vasile Savin și Ionuț Donose.

O incursiune revigorantă în universul marelui Creangă, spectacolul SOACRA CU TREI NURORI ne oferă nestăvilite hohote de râs, dar și șansa de a ne analiza și înțelege ceva mai bine modelele de comportament moștenite, familia și pe noi înșine.

Spectacolul durează 105 minute.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro sau de la Agenția Teatrală. Informații și rezervări: 0758 049 850.

Participarea la spectacole este permisă doar în baza unui Certificat Verde valid, care să ateste vaccinarea completă împotriva COVID-19, testarea cu rezultat negativ sau trecerea prin boală. Certificatul poate fi descărcat de pe https://certificat-covid.gov.ro. Purtarea măștii este obligatorie. Gradul maxim de ocupare a sălii este de 50%.

Postări asemănătoare

Concurs de pictură pe Faleza din Galați

Reperul

Muzeul Satului se redeschide publicului pe 1 mai

Reperul

Comedia LISELOTTE ÎN MAI și spectacolul de poezie și folk DORURILE MELE, în acest weekend la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”

Reperul