Reperul
Braila Eveniment

A murit după ce a fost lovit de două mașini la rând

* Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero *

Un bărbat în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața după ce a fost lovit de două mașini, la interval de câteva secunde una de alta. Accidentul s-a petrecut DN 2B, în apropiere de localitatea brăileană Oprişeneşti. Din declarațiile șoferilor care l-au lovit, bărbatul mergea destul de nesigur pe picioare pe marginea drumului, pe sensul de mers spre Brăila. La un moment dat, un șofer gălățean în vârstă de 32 de ani l-a acroșat cu oglinda din partea dreaptă, bărbatul căzând în spatele mașinii sale, în genunchi, direct în fața unei autoutilitare al cărei șofer, tot gălățean, nu l-a mai putut evita. Dubă a trecut peste bărbatul prăbușit, provocându-i răni foarte grave, acesta decedând aproape imediat.

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipe din cadrul IPJ Brăila, care au demarat cercetările. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Trupul bărbatului a fost ridicat de Medicina Legală, pentru efectuarea autopsiei. Din primele cercetări se pare că bărbatul locuia în Oprişeneşti.

Postări asemănătoare

Individ prins după două luni de la comiterea unei tâlhării

Maria Vlad Romaniţă

Mama care și-a abandonat fetițele în mizerie, cercetată în libertate. Judecătorii au respins propunerea de arestare preventivă

Maria Vlad Romaniţă

Razie pe șosele!