Reperul
Braila Eveniment Galati

Mutare spectaculoasă în cursa pentru funcția de rector UGAL. Ștefan Baltă se retrage!

Conf. univ. dr. Ștefan Baltă, unul dintre candidații la funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos” Galați, a luat o decizie de ultim moment în ceea ce privește participarea sa în turul doi al alegerilor pentru cea mai înaltă funcție din cadrul Universității. Se retrage!

„Având în vedere lipsa prevederilor legate de eventualitatea turului 3 la alegerea rectorului din Metodologia de alegeri, cât și a eventualelor consecințe ale acestui lucru în procesul de validare a alegerilor, am depus astăzi o cerere de retragere din turul 2 al alegerilor pentru funcția de rector. Revenirea la normalitate este mai importantă decât numele viitorului rector”, a scris pe contul său de Facebook, conf. univ. dr. Ștefan Baltă.

În urma primului tur al alegerilor pentru funcția de rector al Universității „Dunărea de Jos”, prof. univ. dr. Marian Barbu a obținut 300 de voturi, prof. univ. dr. Cătălin Fetecău a obținut 106 voturi, la egalitate cu conf. univ. dr. Ștefan Baltă. Cei trei ar fi trebuit să participe în turul al doilea al alegerilor.

Ștefan Baltă va detalia motivele care au condus la decizia luată, la Reperul TV, în această seară, de la ora 20.00, în cadrul unei emisiuni moderate de Sorin Rugină.

Postări asemănătoare

Percheziții după autorii unei tâlhării

Reperul

Un bărbat nu s-a putut salva din casa cuprinsă de flăcări

Maria Vlad Romaniţă

Bătrân lăsat 30 de ore fără tratament la Unitatea de Primiri Urgențe

Maria Vlad Romaniţă