Reperul
Politic

N. Marin: Nu am vorbit cu Dragnea despre preluarea conducerii PSD Galați (VIDEO)

Senatorul Nicolae Marin a dezmințit informațiile potrivit cărora ar fi discutat cu Liviu Dragnea, înainte ca acesta să ajungă la închisoare, o posibilă preluare a conducerii PSD Galați. Marin a declarat la emisiunea „Deschide Lumea” de pe Realitatea TV Galați-Brăila că aceste afirmații au fost făcute însă de către Nica, în cadrul unei ședințe de partid.

„Eu cu domnul Dragnea nu am avut această discuție (…). Domnul Nica a făcut această afirmație, potrivit căreia domnul Dragnea i-ar fi cerut ca după ce iese europarlamentar să se retragă de la conducerea PSD Galați”, a declarat Marin, completând cu faptul că liderul PSD Galați, Dan Nica, ar fi spus în cadrul unei ședințe județene de partid Liviu Dragnea i-a cerut să renunțe la funcția de lider al filialei județene, iar locul său să fie luat de Nicolae Marin.

Marin a fost ales Senator pe listele PSD, însă în această vară a părăsit partidul și a ales să mergă la Pro România. El și-a anunțat deja decizia de a candida la alegerile locale pentru funcția de președinte al Consiliului Județulului Galați din partea acestui partid.

“Apreciez ceea ce a facut presedintele Fotea, proiectele pe care le-a realizat (…), dar eu cred ca pot sa fac mai mult”, a declarat Nicolae Marin la „Deschide Lumea”.

 

 

Postări asemănătoare

BEC a stabilit ordinea pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare

Reperul

Deputatul Vasile Varga: Infracțiunile cu violență nu ar trebui să beneficieze de recurs compensatoriu

Sorin Rugină

EUGEN DURBACĂ A PLECAT DIN PRO ROMÂNIA!

Sorin Rugină