Reperul
Alegeri Politic

N. Marin (Pro România): ”Dacă George Stângă va ieși pe locul trei, Victor Dobre o să-i ia scaunul”

Suntem deja la jumătatea campaniei electorale, iar candidații își ascut săbiile în declarații politice. Prezent în cadrul unei emisiuni de promovare electorală, senatorul Pro România, Nicolae Marin, s-a arătat deranjat de o afirmație făcută de candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Galați, George Stângă. Acesta l-a provocat la o dezbatere politică doar pe Costel Fotea, actualul președinte al Consiliului Județean. Replica senatorului Nicolae Marin pentru George Stângă a fost dată la Reperul TV.

”Eu am ceva să-i reproșez candidatului PNL, George Stângă, pentru că și-a permis într-un interviu să spună că îl provoacă pe candidatul Partidului Social Democrat la o dezbatere, dar nu și pe ceilalți pentru că ceilalți nu contează. Nu a fost direct atacul la mine, dar l-aș întreba pe domnul Stângă, care e și senator, unde e democrația în România? (…) Eu știu de un sondaj, de care probabil a aflat și dânsul, în care dânsul (n.r. George Stângă) este pe locul al III-lea, în spatele meu. Fotea e pe primul loc, eu sunt pe locul doi și el e pe locul trei. Acum, dacă el încearcă să răstoarne acest sondaj în favoarea lui, îi dau o veste proastă: n-o să reușească! Eu voi fi la fel de vocal, voi munci la fel de mult în următoarea perioadă și da, dânsul va avea o mare problemă dacă se adeverește și iese pe locul trei, pentru că se întoarce Dobre și o să-i ia scaunul”, a declarat la Reperul TV, senatorul Pro România, Nicolae Marin.

Nicolae Marin a mai adăugat că are informații din interiorul Partidului Național Liberal, că membrii cu notorietate îi pregătesc deja ”debarcarea” lui George Stângă.

”Asta vorbesc greii PNL-ului, care se simt marginalizați sub conducerea domnului George Stângă, iar acești grei PNL-iști vor contribui la debarcarea domnului George Stângă și și-l doresc pe domnul Dobre. Sunt problemele lor interne, dar dacă dânsul crede că și le reglează încercând să mă minimalizeze pe mine, sau pe ceilalți contracandidați (…). Avem dreptul să candidăm, sunt foarte multe partide pe scena politică. Fac apel la o campanie elegantă și vreau ca pe 27 septembrie, cetățeanul să meargă și să-și exercite votul și să voteze așa cum considera dumnealui, trăgând concluzia nu numai din perioada campaniei, ci per ansamblu”, a mai adăugat la Reperul TV, Nicolae Marin, candidatul Pro România la funcția de președinte al C.J. Galați.

Postări asemănătoare

Vasile Varga: Proiectul de eliminare a taxei pe apa de ploaie de pe facturile cetățenilor va intra în dezbaterea Camerei Deputaților

Reperul

A. Popa (PNL Brăila): ”Eu cu administrația PSD nu am avut nicio înțelegere de niciun fel și nici nu vreau să am”

Sorin Rugină

O. Atanasiu (deputat PNL): ”Nu sunt dependent de scaunul de parlamentar”

Reperul