Reperul
Eveniment

N.Marin (Pro România): ”Mă prezint așa cum sunt, ca o carte deschisă”

Sinceritatea și simplitatea sunt principalele atuuri cu care oamenii politici încearcă să-i convingă pe alegători. Iar dacă cei care sunt acum în exercițiu au la îndemână realizările, contracandidații își prezintă oferta electorală. Prezent în cadrul mini-interviurilor Reperul TV, liderul Pro România, senatorul Nicolae Marian a ținut să le spună gălățenilor că trebuie să voteze omul și să analizeze mai puțin formațiunea politică din care face parte.  

”Încerc să le explic oamenilor că a face parte dintr-un partid mare nu înseamnă să-l și votezi pe acel om, dintr-un singur motiv că e la PSD și e mare. Eu încerc să le spun că sunt Nicu Marin, am fost primar la Pechea, sunt senator în funcție, am acumulat informații, experiență și vreau să mă pun în slujba voastră. V-ați săturat cumva de PSD? Păi, sunt eu, Nicu Marin aici. V-ați săturat de PNL? Păi, sunt eu, Nicu Marin aici. Cine e Nicu Marin? Analizați-l. Sunt ca o carte deschisă, sunt unul dintre voi. Sunt un gălățean născut, crescut în comuna Pechea, care am dovedit că pot face ceva în această viață și încerc să mă fac înțeles și dacă vom reuși sau nu, vom vedea pe 27 septembrie”, a declarat Marin.

Chiar dacă nu a început oficial campania electorală, oamenii politici își aruncă deja replici tăioase. Nicolae Marin, care până anul trecut a făcut parte din PSD, a atacat partidul care l-a trimis în Parlamentul României.

”Campania începe peste câteva zile și ne dă posibilitatea atât mie, cât și domnului Fotea, cât și domnului Stângă, cam ăștia sunt competitorii pe care eu îi iau în calcul, să arătăm de ce suntem în stare. Nu știu dacă și ei mă iau în calcul, dar eu sunt atent la pașii pe care îi fac acești doi domni, pentru că unul este în funcție și a făcut ceva pentru județul Galați și e normal să-și prezinte realizările și proiectele pe care vrea să le continue. Eu vreau să le spun oamenilor că asta trebuia să facă, nu-i un merit, nu a inventat apa caldă, nici roata. A făcut ceea ce trebuia să facă patru ani. Acum, că dânsul a făcut, bravo! Și eu recunosc, ca un competitor ce sunt, dar eu cred că sunt foarte multe puncte slabe, lucruri pe care nu le-a făcut, pe care ar fi putut să le facă mult mai bine. Mai e ceva: vorbim de un PSD nemodernizat, vorbim despre ”tătucul”, domnul Nica, care stă peste ei toți. Ei nu au libertatea de a fi lideri. Eu cred că Galațiul, după 30 de ani are nevoie de un șef, nu de un jupân. Eu cred că pot să fiu un șef care are capacitatea să muncească de la egal la egal cu oricare altă persoană interesată să miște lucrurile în Galați. Eu asta vreau să le spun gălățenilor: mai vreți să aveți oameni care să fie conduși? Adică, președinte de Consiliu Județean, primari care sunt conduși de oameni nevăzuți, din spate? Aceiași: Nica, Dobre, Durbacă sau vreți să-i trimitem în istoria politicii gălățene, după 30 de ani? Vreți să rămânem cu ei? Ok, eu îmi asum în continuare, lupt în continuare. Am 47 de ani, am capacitatea să mai aștept încă patru ani, poate chiar opt și voi duce bătăliile în continuare. Sau vreți să rupem răul din rădăcină? Să-i lăsăm fără obiectul muncii pe acești dinozauri ai politicii gălățene”, a subliniat Marin, în cadrul mini-interviurilor Reperul TV

Postări asemănătoare

La Galați, Dunărea a atins cota de inundație

Maria Vlad Romaniţă

Brailenii pot face grătare doar în Tabăra Lacu Sărat

Reperul

Proteste la Spitalul TBC şi la Spitalul de Boli Infecţioase din Galaţi

Maria Vlad Romaniţă