Reperul
Alegeri Politic

N.Marin (Pro Romania): “Nu exclud o candidatură la Primaria Galați”

Senatorul Nicolae Marin, care-și anunțase încă de la finalul anului trecut intenția de a candida pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Galați, a afirmat la Realitatea TV Galați – Brăila că este posibil să candideze pentru  Primăria Galați, din parte Pro Romania: “azi, când vorbim, nu am definitivat un candidat anume. Personal, nu identific o persoană care să-și asume o funcție cu o asemenea responsabilitate (…). Unii nu au curaj, alții nu au experiență. Unii au experiență, dar vedem lucrurile diferit (…). Când am vorbit despre campania electorală, mi-au spus că sunt prea acid la adresa PSD-ului”.

Marin a afirmat că filiala gălățeană a Pro România a avut discuții atât cu Marius Stan – fostul primar al Galațiului – cu care nu a “ajuns la nicio concluzie”,  cât și cu viceprimarul Picu Roman. Senatorul gălățean consideră, însă, că niciunul dintre cei cu care a discutat nu este suficient de implicat, astfel încât să câștige competiția pentru funcția de primar al Galațiului: “Pro România are suficient de mulți oameni de calitate atât pentru funcția de consilier local, cât și pentru cea de consilier județean. Nu căutăm un consilier, ci un candidat care să se bată cu Pucheanu (…). Mă voi consulta cu organizația de la Galați și, binînțeles, decizia o va lua domnul Victor Ponta (…). Iau foarte în serios această provocare de a candida la primăria Galați ”

Postări asemănătoare

Rezultatele FINALE ale alegerilor europarlamentare în județele Galați și Brăila

Reperul

A fugit cu banii pentru apă și acum candidează pentru un post de consilier local

Reperul

Alexandru Dănăilă: ”Primarul Dragomir a încercat să mușamalizeze apariția unui focar de COVID în structurile Primăriei Brăila”

Reperul