Reperul
Eveniment Politic

N. Marin (Pro România): Nu exclud o colaborare cu Dan Nica

Senatorul Nicolae Marin nu exclude o potențială colaborare cu liderul PSD Galați, Dan Nica, asta chiar dacă a lansat de mai multe ori invitații către social-democrații gălățeni pentru a se alătura proiectului Pro Romania. Marin a mai declarat la „Deschide Lumea”, emisiune difuzată la postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila, că în politică nu se poate construi dacă totul se bazează pe conflicte.

„Dacă în politică rămâi cu prea mult patos și prea multă dușmănie, nu prea poți să construiești lucruri (…) sau să susții proiecte pentru comunitatea ta (…). Eu am plecat din PSD nereproșându-i (lui Dan Nica n.r.) ceva din activitatea propriu-zisă din administrația centrală (…). Am plecat din cauza faptului că am «îndrăznit» să spun că PSD se îndreaptă pe un drum greșit și nu-și alege liderii liber și democratic”, a declarat Nicolae Marin.

El a ținut să precizeze și că a sprijint PSD chiar și atunci când nu făcea parte din acest partid.

„Daca domnul Nica nu va vrea să colaboreze cu mine, am un atu și-l voi întreba dacă i-a plăcut, și a fost binevenit Nicu Marin în PSD, atunci când PSD-ul avea nevoie de votul meu, chiar dacă nu ieșisem parlamentar pe listele PSD (…). Dacă dânsului i-a plăcut când oameni ca Nicu Marin s-au alăturat proiectului PSD, și astăzi trebuie să-i placă, când oameni din PSD vor veni alături de mine în proiectul Pro România”, a mai spus senatorul Nicolae Marin, referindu-se la parcursul său politic și relația cu Partidul Social Democrat.

Postări asemănătoare

Fostul premier Mihai Tudose, candidat unic la șefia PSD Brăila: Este o onoare!

Reperul

VIDEO: PNL și-a lansat la Galati candidații pentru Parlamentul European

Maria Vlad Romaniţă

Dacian Cioloş la Galați: Sper ca lupta anticorupţie să nu fie afectată de revocarea lui Kovesi de la DNA