Reperul
Alegeri Politic

N. Marin (Pro România): Pesediștii vor vota cu Mircea Diaconu

Nicolae Marin crede că lipsa de forță și mesajul incoerent al candidatului PSD la alegerile prezidențiale vor împinge simpatizanții acestui partid să voteze cu Mircea Diaconu, candidatul independent susținut de Pro România.

Sondajele sunt în fel și chip. Eu vă spun ceea ce am văzut pe teren: Mircea Diaconu are șanse mari să intre în turul doi. Are un mesaj foarte concis și are susținerea tuturor membrilor Pro Romania. Pe lângă aceste motive, mai există unul foarte important: PSD-ul are un candidat slab. Oamenii îmi spun: sunt pesedist dar voi vota Mircea Diaconu. O sa vedeți că vom lua foarte multe voturi din zona social-democraților”, a declarat Nicolae Marin la Deschide Lumea, emisiune difuzată pe postul de televiziune Realitatea TV Galați-Brăila.

Marin prognozează că un eventual tur doi între Iohannis și Diaconu ar dinamiza campania electorală pentru alegerile prezidențiale, campanie trecută în plan secundar de negocierile pentru formarea Guvernului. Senatorul gălățean a transmis un mesaj către foștii săi colegi de partid.

Ați fost la guvernare șapte ani. Astăzi, jumătate dintre structurile deconcentrate din România încă sunt ocupate de pedeliști și peneliști. O sa vedeți că noul guvern PNL va scoate membri PSD din toate funcțiile pe care le aveți, in maxim o săptamană de la instalare. Vă invit pe voi, cei care ați dus greul în PSD să-i întrebați pe șefii social – democrati cum s-a ajuns în aceasta situație”, a mai spus Marin

Senatorul Nicolae Marin a părăsit PSD în vara acestui an și s-a înscris în filiala gălățeană a partidului Pro România, unde ocupă funcția de președinte executiv.

Postări asemănătoare

N. Marin (Pro România): ”Dacă George Stângă va ieși pe locul trei, Victor Dobre o să-i ia scaunul”

Sorin Rugină

Social-democratul Marian Dragomir își dorește încă un mandat de primar

Reperul

Alegeri în Organizația de Femei a PMP Galați. Iulia Hîrleșteanu a fost aleasă președinte

Reperul