Reperul
Economic Investitii

Navigația va fi îngreunată pe Dunăre, în zona Podului

Anunțul referitor la faptul că până pe data de 19 iunie, navigația pe Dunăre, zona podului suspendat va fi îngreunată,  a fost făcut de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR). 

Conform CNAIR, în următoarele zile, navigația pe Dunăre va fi afectată de lucrările de ridicare și montare a cablurilor la Podul suspendat de la Brăila. Compania a anunțat astfel că, până pe 19 iunie, de luni până sâmbătă, în intervalele orare 08:00 – 11:00 și 13:00-16:00, este interzisă navigația pe Dunăre în zona lucrărilor Podului suspendat de la Brăila pentru toate navele, convoaiele și ambarcațiunile de orice tip.

”Aceste restricții de navigație pe Dunăre, instituite prin avizul emis de Aministrația Fluvială a Dunării de Jos RA Galați, sunt necesare pentru demararea lucrărilor de ridicare și montare a cablurilor pasarelelor provizorii pe deschiderea principală. Zonele de ancoraj pentru navigația în amonte și aval sunt cele stabilite prin Avizul către navigatori nr.33 din 25 noiembrie 2020, emis de Căpitănia Zonală Galați”, a specificat CNAIR într-un comunicat de presă.

Postări asemănătoare

Zile libere și indemnizații pentru părinții care stau acasă cu copiii în școala online

Reperul

PNRR este o sursă de finanțare importantă pentru dezvoltarea infrastructurii în domeniul mediului

Reperul

T. Sandu: „E foarte complicat să creezi o industrie a turismului la Galați”

Reperul