Reperul
Administratie Galati

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, declară că nu a fost ,,neapărat “ în campanie electorală prin zona rurală din Galați

“Nu, neaparat, campanie electorală”. Acesta a fost răspunsul ministrului Sănatătii, Nelu Tătaru, cînd a fost întrebat dacă nu cumva vizita prin câteva comune gălățene se încadrează în tipicul unei acțiuni de campanie electorală. Mai ales că pe un site de socializare, pe contul lui George Stângă, președintele PNL Galați  apare în poze cu ministrul dar și cu diferiți primari PNL din județul Galați.

Luni dimineață ministrul Sănătății Nelu Tătaru a vizitat mai multe dispensare din județul Galați, chiar dacă în acele zone nu s-au înregistrat probleme grave legate de Covid-19. Mai mult, pe anumite rețele de socializare s-a reclamat faptul că PNL a reușit să inaugureze astăzi, la Matca, un Centru Medical pe care tot liberalii (Alina Gorghiu și Gheorghe Flutur) l-au mai inaugurat o dată în luna mai, 2015. Tătaru a spus că nu e  neapărat în campanie electorală.  “ În județ am vizualizat o deschidere a unui dispensar în comuna Cerțești ,un centru de sănătate în Matca, am mers să văd o secție exterioară, tot în Ivești, a Spitalului județean. Nu neapărat campanie electorală, sunt lideri care vor în acest moment să îmi prezinte tot felul de edificii medicale din județul Galați care pot beneficia de atenția ministerului și atenția Consiliului Județean, la un moment dat, fiindcă puține sunt în coordonarea ministerului Sănătății în acest moment”, a precizat ministrul Nelu Tătaru.

 Ministrul a mai admis că, într-adevăr, nu este o coincidență că în imagini a apărut alături de liderii PNL din zonă, dar nu e nici campanie electorală.

Postări asemănătoare

SC Braicata, amendată pentru că nu a deszăpezit străzile din Brăila

Reperul

Primăria Galaţi a vrut să-şi ia purificatoare pentru sediile sale, pe motiv că apa de la robinet nu e bună. Ulterior, municipalitatea a admis că a făcut o gafă

Maria Vlad Romaniţă

Primăria Galaţi deschide încă 4 centre de permanenţă, după succesul celui din M39

Sorin Rugină