Reperul
Braila Eveniment

UPDATE: Au murit două dintre cele cinci persoane căzute într-un bazin cu dejecții al Stației de Epurare din Însurăței

* Victimele au fost scoase, trei dintre ele fiind inconștiente *

Intervenție în forță a pompierilor brăileni după ce cinci persoane au căzut într-un bazin plin cu dejecții din incinta Stației de Epurare a Apelor Uzate din localitatea brăileană Însurăței.

Primele două persoane scoase au primit imediat primul ajutor. Lor li s-a administrat oxigen.

Celelalte trei persoane au fost scoase mai târziu. Acestea sunt în stop cardiorespirator, iar cadrele medicale încearcă să le resusciteze.

La locul accidentului intervine şi un elicopter SMURD.

Articol în curs de actualizare.


UPDATE ora 12:30 – Două dintre cele cinci persoane care au căzut într-un bazin cu dejecţii din incinta Staţiei de Epurare a Apelor Uzate din Însurăţei au decedat. Acestea erau deja în stop cardiorespirator atunci când au fost scoase din bazin. Medicii au luptat să le salveze, dar după 50 de minute în care au efectuat manevre de resuscitare fără succes, au declarat decesul.

O a treia victimă a fost stabilizată şi transportată la Spitalul Judeţean din Brăila, potrivit dr. Victoria Ţîgîrlaş, de la Serviciul Judetean de Ambulanţă Brăila.

La locul accidentului a sosit şi prefectul judeţului Brăila, George Paladi, care a spus că accidentul este anchetat de inspectorii de muncă și de polițiștii criminaliști.


UPDATE ora 14:30 – Potrivit informaţiilor oferite de autorităţi, dintre cele cinci persoane care au căzut în bazinul cu dejecţii, patru erau angajaţi ai Staţiei de Epurare a Apelor Uzate din Însurăţei, iar a cincea – un pompier care a alunecat în timpul operaţiunilor de salvare.

Cei doi angajați care au decedat aveau 30 şi, respectiv, 37 de ani. Cei doi angajaţi răniţi au 26 şi, respectiv, 50 de ani. Acesta din urmă este din municipiul Brăila și este chiar șeful Stației de Epurare a Apelor Uzate din Însurăței.

Postări asemănătoare

Cascadorie plătită scump pe Brăilei – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă

Și-a reclamat nevasta la 112

Maria Vlad Romaniţă

Proiectele zonei Galați- Brăila, în Parlamentul European

Reperul