Reperul
Administratie Galati Politic

Nica, sfat pentru Pucheanu și Fotea: Să nu se împiedice!

* Liderul PSD Galați a declarat că primarul Galațiului și președintele CJ au rezultate foarte bune și, dacă vor continua tot așa, vor fi candidații PSD și la alegerile din 2020 *

Președintele filialei PSD Galați, europarlamentarul Dan Nica, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Strasbourg, că este “foarte mulțumit” de activitatea primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, și a președintelui Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, pe care i-a lăudat în special pentru rata de absorbție a fondurilor europene. “De obicei, mă feresc să le spun dacă sunt foarte mulțumit, ca să nu se culce pe o ureche. În același timp, ar fi nedrept din partea mea să nu recunosc adevărul. În momentul în care și CJ, și Primăria municipiului Galați se află în primele trei locuri din România, în rândul instituțiilor respective (primării și consilii județene – n.r.), la capitolul atragerea de fonduri europene, nu pot decât să fiu foarte mulțumit. (…) Urmăresc cu mare atenție, alături de Fotea și Pucheanu, ca toate proiectele să se desfășoare, să nu se blocheze în nu știu ce poveste birocratică sau alte lucruri de acest gen, a afirmat eurodeputatul Dan Nica.

“Să continue tot așa!

Întrebat dacă la alegerile locale din 2020 social-democrații vor intra în competiția electorală cu aceeași echipă pentru Primăria municipiului Galați și CJ Galați, liderul filialei PSD a răspuns că această decizie depinde în mare măsură de prestația viitoare a lui Pucheanu și Fotea. Candidaturile lor depind foarte mult de rezultatele pe care le vor avea în acest mandat. Așa cum au pornit, au pornit foarte bine. Să nu se împiedice! Să continue tot așa! (…) Dacă alegerile locale ar fi mâine, sigur că aș merge cu amândoi pentru funcțiile de primar și președinte al Consiliului Județean Galați, a declarat Dan Nica.

Postări asemănătoare

Dănăilă: Primarul să vină din Japonia pentru a rezolva problemele de la Braicar!

Reperul

Proiect de peste 15 milioane de lei pentru punerea în valoare a castrului roman de la Tirighina-Barboși

Reperul

Deputatul liberal Vasile Varga susține deschis familia tradițională

Reperul