Reperul
Politic

Nicolae Marin: Invit oamenii de calitate din PSD să vină în Pro Romania

Senatorul Nicolae Marin, președinte executiv al Pro România, filiala Galați a lansat o invitație către foștii colegi din PSD Galați să se alăture partidului Pro România.

Marin a declarat la emisiunea „Deschide Lumea” de pe postul de televiziunea Realitatea TV Galați-Brăila că ușa partidului său este deschisă pentru toți acei social-democrați care s-au regăsit în mesajele pe care el le-a transmis înainte de a părăsi PSD.

„Discut în fiecare zi cu cei care sunt interesati sa vorbească cu mine. Da, aștept foști colegi de-ai mei… îi aștept alături de mine (…). Cei care m-au înțeles și s-au regăsit în mesajele mele și în intenția de a schimba ceva în interiorul PSD-ului, vor fi primiți în Pro Romania (…). Îi aștept cu drag. Este o invitație pe care o lansez pentru că sunt oameni de calitate, iar PSD se bucură de oameni foarte pregătiți pe toate palierele”, a declarat Nicolae Marin.

Senatorul Nicolae Marin a părăsit PSD în vara acestui an și s-a înscris în filiala gălățeană a partidului Pro România, unde ocupă funcția de președinte executiv.

Postări asemănătoare

Investiții de zeci de milioane de euro în comunele gălățene

Reperul

Liderul PNL, George Stângă, vrea ca prorectorul Ștefan Baltă să devină primarul Galațiului

Sorin Rugină

Adrian Tabarac (candidat independent) nu exclude o întoarcere în PNL Brăila

Reperul