Reperul
Alegeri Eveniment Galati Politic

Noapte albă la Biroul Electoral Județean Galați

Sala Sporturilor din Galați, locul unde se află sediul Biroului Electoral Județean, s-a umplut ieri, dupa ora 23.00. Membrii secțiilor de votare din județ au ajuns aproape de miezul nopții cu sacii de voturi și procesele verbale pentru validarea rezultatelor. 

„Obositor dar liniștit” – așa au caracterizat membrii secțiilor de votare scrutinul la care tocmai au participat. „A fost obositor, dar a fost în regulă, parcă mai lejer, parca a mers mai repede decât la anteriorul scrutin. Și acum merge mai repede, poate vom termina mai rapid”, spunea unul dintre membrii secțiilor de votare care așteptau sa fie chemați și să predea sacii și procesele verbale.

Pe parcursul procesului de vortare au existat si incidente, cosnemnate la Biroul Electoral Județean. „Au fost la nivelul județului trei incidente, au fost doi alegatori cu drept de vot interzis care din păcate au votat. Și am mai avut și un caz al unei persoane care și-a filmat buletinul de vot în timp ce își exercita acest drept. Cei de la Poliție au început cercetările de rigoare în aceste cazuri“, a declarat Andi Mihalache, purtător de cuvânt BEJ Galați.

Postări asemănătoare

Accident mortal la Ivas. O femeie de 55 de ani, pasageră într-o maşină, a decedat în urma impactului cu un alt autoturism

Maria Vlad Romaniţă

Vizită ministerială în zonele sinistrate

Maria Vlad Romaniţă

183 de cazuri active de coronavirus și 28 de vindecați, la Galați

Maria Vlad Romaniţă