Reperul
Administratie

Noi dotări la Unitatea de Primiri Urgențe Galați

Consiliul Județean Galați a finalizat procedurile de licitație pentru achiziționarea a 21 de echipamente medicale, care vor intra în dotarea noii Unități de Primiri Urgențe.

“Este vorba despre opt paturi brancard tip UPU, trei electrocardiografe și zece monitoare funcții vitale.  Aceste echipamente fac parte din cel de-al treilea lot de dotări de la noua Unitate de Primiri Urgențe, în cadrul unei investiții cu bani europeni de modernizare a secției de urgențe, investiție pe care suntem aproape să o finalizăm.  

În primele etape au fost  achiziționate un computer tomograf de ultimă generație, a cărui valoare depăşeşte 2 milioane de lei, zeci de aparate medicale și mobilierul necesar”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean ”Sf. Apostol Andrei” Galați este modernizată și extinsă, în cadrul unei investiții de 1,5 milioane euro, fonduri europene prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Postări asemănătoare

Program special la Evidența Populației

Reperul

Pucheanu: PSD Brăila încearcă să câștige puncte electorale valorificând “neînțelegerile” istorice dintre gălățeni și brăileni

Sorin Rugină

Tomograf de ultimă generație la UPU Galați

Reperul