Reperul
Social

Nu se închid piețele!

stiri braila ultima ora

                Conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA transmite tuturor gălăţenilor că în perioada următoare pieţele din municipiu vor funcţiona după programul normal .

”În această perioadă, mai mult ca oricând,  populaţia trebuie să aibă posibilitatea de a se aproviziona cu  produse agroalimentare şi de uz casnic.   

              Au fost luate măsuri speciale de prevenire a răspândirii Covid-19, astfel :

– sunt amplasate dispensere cu dezinfectant la toate căile de acces în hale;

– dezinfecţia spaţiilor închise (hale) se face săptămânal de către un prestator specializat  cu materiale avizate  de către Registrul naţional al produselor biocide ;

– zilnic se spală cu detergent şi soluţii dezinfectante (Polisept) pardoselile halelor şi ale  grupurilor sanitare;
–  din oră în oră se şterg cu soluţie pe baza de clor sau alcool : mânerele , balustradele , întrerupătoarele , uşile  precum şi alte  suprafeţe expuse şi folosite des;

– la intrările din hale/spaţii închise au fost amplasate covoraşe îmbibate cu soluţie dezinfectantă.

            În cazul în care în activitatea pieţelor vor interveni schimbări , vom informa cetăţenii şi chiriaşii în timp util pe canalele noastre specifice : www.piete-galati.ro, pagina de Facebook Administratia Pietelor Agroalimentare S.A. Galati, prin administratorii din pieţe şi  la telefon : 0236418359.

             Asigurăm că sunt respectate toate reglementările autorităţilor abilitate în situaţii de urgenţă”, transmite printr-un comunicat de presă directorul Administrației Piețelor Agroalimentare Galați, Viorica Sandu.

Postări asemănătoare

Cum pot fi acordate tichetele pentru activități casnice

Reperul

Orașul vaccinează satul

Maria Vlad Romaniţă

ADMITEREA 2019 la Universitatea ”Danubius” – Avantaje pentru candidații care se înscriu în prima sesiune

Reperul