Reperul
Interviu Politic

O. Atanasiu (deputat PNL): ”Nu sunt dependent de scaunul de parlamentar”

Deputatul liberal de Galați, Onuț Atanasiu, nu ar avea niciun regret dacă la alegerile din 2024, mai marii din PNL Galați nu l-ar mai trece pe liste, pe un post eligibil. Profesorul Atanasiu a declarat la Reperul TV că nicăieri nu se simte mai confortabil decât la catedră, în fața elevilor.  

Eu și mâine aș vota o lege cu 300 de parlamentari. Nu aș putea să spun că am avut vreun câștig în ceea ce privește situația mea, prin faptul că sunt sau nu parlamentar. Am mai spus-o, i-am cerut domnului director de la Colegiul Național ”Vasile Alecsandri” să am cel puțin o clasă la care să predau din toamnă. Nu mă simt în largul meu decât în clasă. (…) Cinstit vorbind, nu mă simt în largul meu când ridică cineva un deget și eu apăs pe un buton”, a declarat la Reperul TV, Onuț Atanasiu, făcând referire la semnele pe care le face liderul de grup parlamentar la votarea unui proiect de lege.

În cadrul aceleiași emisiuni, Atanasiu a mai declarat că nu îl încântă nici funcția de parlamentar, nici beneficiile financiare și nici influența politică.

Eu nu mă simt amenințat cu nimic. Mi-e aproape indiferent dacă voi mai fi sau nu pe liste. Nu sunt dependent de scaunul de parlamentar și de nicio funcție politică”, a mai adăugat deputatul Onuț Atanasiu la Reperul TV.

Postări asemănătoare

Comunele Independența, Cuza Vodă, Grivița și Jorăști, modernizate cu bani de la Guvern

Reperul

Premierul demisionar Mihai Tudose: Îmi reproșez că nu am făcut mai mulți kilometri de autostradă, n-am făcut mai multe spitale

Reperul

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa: Toţi cei care au depus plângeri la Parchet după protestul diasporei ar trebui sancţionaţi

Reperul