Reperul
Interviu Politic

O. Atanasiu(PNL Galați): La PNL Galați, vot unanim pentru alianța PNL-USR

Deși membrii PNL Galați au votat pentru refacerea alianței PNL-USR, președintele PNL, George Stângă, a votat diferit în cadrul Biroului Politic Național PNL. Mai mult, surse din interiorul PNL Galați susțin că Stângă ar fi fost pro alianța PNL-PSD. Deputatul PNL Galați, Onuț Atanasiu a spus în cadrul emisiunii ”Interviurile Reperul TV” despre o altă variantă a liderului PNL Galați, George Stângă. Potrivit acestuia, Stângă s-a abținut la vot. 

 ”La Galați, votul a fost unanim pentru o alianță cu USR-PLUS. Ce știu eu este că domnul George Stângă (n.r. președintele PNL Galați) nu a votat deloc. Va fi o discuție în cadrul Biroului Județean PNL Galați pe această temă. Va spune atunci de ce a votat cu PSD, sau nu a votat deloc. Pare că majoritatea a fost cu mult peste numărul de voturi pe care l-ar fi avut alianța PNL-USR-PLUS. (…) Nu cred că a fost cineva cu PSD. Pentru un guvern minoritar au mai fost câțiva, dar s-a dovedit că nu ar fi trecut în Parlament. Au fost 24 de voturi împotriva alianței cu PSD, dar cum a votat președintele Stângă nu știu”, a declarat la Reperul TV, deputatul PNL Galați, Onuț Atanasiu.

Chiar dacă toate drumurile politice duc acum către o alianță PNL-PSD, deputatul PNL Galați, Onuț Atanasiu, este de părere că, într-un final, va fi un Guvern de dreapta.

”Sunt convins că, la un moment dat, lucrurile se vor duce tot spre o alianță pe partea dreaptă. Aceasta este o alianță, nu de conjunctură, ci de situație. Suntem într-o situație de război. Ca să treci țara de război, ne trebuie o armată puternică, iar o armată puternică în Parlament nu o poți face decât într-o alianță destul de mare. Dacă nu se poate un guvern de uniune națională, atunci un guvern care cuprinde aproape toate partidele sau toți reprezentanții. Sunt toți, mai puțin cei de la AUR și USR în viitorul guvern”, a mai declarat la Reperul TV, deputatatul Onuț Atanasiu.  

Postări asemănătoare

Comisia Europeană nu mai ”are răbdare” cu poluarea aerului

Maria Vlad Romaniţă

A. Popa (PNL Brăila): ”Indemnizația mea va merge către oameni care se află în situații financiare dificile din județul Brăila”

Reperul

Fostul premier Mihai Tudose, candidat unic la șefia PSD Brăila: Este o onoare!

Reperul