Reperul
Eveniment Galati

O elevă a ajuns la școală cu un traumatism la picior după ce ar fi fost lovită pe Oțelarilor de o șoferiță care a fugit de la locul faptei

* Eleva nu a sunat la 112, dar a fost dusă la spital de reprezentanții unității de învățământ, după ce le-a spus de ce a întârziat la cursuri *

O elevă din Galați susține că a fost lovită pe o trecere de pietoni din oraș și că autoturismul a părăsit locul accidentului. Potrivit spuselor fetei, accidentul ar fi avut loc luni, în jurul orei 11:00, pe strada Oțelarilor, iar mașina care ar fi lovit-o pe fată era de culoare închisă și la volan se afla o femeie.

Adolescenta nu a reclamat însă imediat accidentul, nimeni nu a sunat la 112, iar în zona respectivă nu sunt camere de supraveghere a traficului.

Totuși, fata are un traumatism la picior. Ea a ajuns la școală cu întârziere și le-a explicat profesorilor motivul pentru care a întârziat la cursuri. Un reprezentant al unității de învățământ a dus eleva la spital, unde aceasta a primit tratament pentru traumatismul suferit.

Imediat ce au aflat în ce împrejurări a suferit fata lovitura, cadrele medicale au anunțat Poliția. “Se fac verificări în acest caz pentru a se stabili despre ce este vorba, dacă este un accident cu fugă de la locul faptei”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Postări asemănătoare

Tuneluri cu dezinfectare pentru două spitale din Galați

Reperul

Poliția Locală Galați lansează programul Estival 2019

Maria Vlad Romaniţă

„Efectul Caracal” | Polițiștii din Galați caută o minoră dispărută de acasă

Maria Vlad Romaniţă