Reperul
Eveniment Galati

O elevă a ajuns la școală cu un traumatism la picior după ce ar fi fost lovită pe Oțelarilor de o șoferiță care a fugit de la locul faptei

* Eleva nu a sunat la 112, dar a fost dusă la spital de reprezentanții unității de învățământ, după ce le-a spus de ce a întârziat la cursuri *

O elevă din Galați susține că a fost lovită pe o trecere de pietoni din oraș și că autoturismul a părăsit locul accidentului. Potrivit spuselor fetei, accidentul ar fi avut loc luni, în jurul orei 11:00, pe strada Oțelarilor, iar mașina care ar fi lovit-o pe fată era de culoare închisă și la volan se afla o femeie.

Adolescenta nu a reclamat însă imediat accidentul, nimeni nu a sunat la 112, iar în zona respectivă nu sunt camere de supraveghere a traficului.

Totuși, fata are un traumatism la picior. Ea a ajuns la școală cu întârziere și le-a explicat profesorilor motivul pentru care a întârziat la cursuri. Un reprezentant al unității de învățământ a dus eleva la spital, unde aceasta a primit tratament pentru traumatismul suferit.

Imediat ce au aflat în ce împrejurări a suferit fata lovitura, cadrele medicale au anunțat Poliția. “Se fac verificări în acest caz pentru a se stabili despre ce este vorba, dacă este un accident cu fugă de la locul faptei”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Postări asemănătoare

Registratura Judecătoriei Galați a fost mutată într-un spațiu nou

Maria Vlad Romaniţă

Percheziții la traficanți de substanțe interzise

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO Carantină cu substanțe interzise

Maria Vlad Romaniţă