Reperul
Eveniment Galati

O femeie din Pechea a fost omorâtă cu 15 lovituri de cuțit, în plină stradă

* Criminalul o hărțuia de când femeia a pus capăt relației cu acesta *

crimSfârșit tragic pentru o femeie de 33 de ani din localitatea gălăţeană Pechea. Violeta Mirică a sfârșit într-o baltă de sânge după ce un localnic, Vasile Petcu, a înjunghiat-o de 15 ori cu un cuțit. În ciuda intervenției echipajelor medicale, femeia nu a mai putut fi salvată.

Victima se ducea la serviciu când a fost atacată de individ. Se pare că cei doi au avut în trecut  o relație, în ciuda faptului că femeia este căsătorită și are doi copii, o fată de 17 ani și un băiat de 16 ani. Femeia nu a mai vrut să continue relația cu vecinul său, dar el nu a  vrut să renunțe prea ușor.

Deși, de obicei, femeia era dusă la serviciu de fiul ei, astăzi acesta nu și-a mai însoțit mama. De asta a profitat bărbatul, care a înjunghiat-o de 15 ori.

Nu este prima dată când individul o atacă pe cea de care susține că este îndrăgostit. În urmă cu un an, acesta a încercat să o strângă de gât pe femeie, dar a intervenit un vecin. Rudele victimei spun că femeia a depus de nenumărate ori plângeri la Poliție, dar că nu s-a făcut nimic pentru ca aceasta să fie scăpată de cel care avea să îi devină călău. Poliţiştii gălăţeni susțin că încă de pe data de 23 martie 2017 bărbatul este cercetat pentru hărţuire, într-un dosar penal deschis după ce în decembrie 2016 femeia l-a reclamat că o urmărește. În aprilie 2016 el a fost sancţionat pentru injurii adresate femeii, iar pe 3 martie 2017 a fost amendat deoarece femeia a reclamat că bărbatul mergea spre ea cu bicicleta. Un ordin de reținere ar fi putut fi dat doar de o instanță de judecată, la cererea femeii.

Vasile Petcu a fost identificat imediat de oamenii legii, care l-au și audiat. În urma cercetărilor de la fața locului, acesta va fi, cel mai probabil, acuzat și reținut pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Cazul este anchetat de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.

Postări asemănătoare

Au fost prinși autorii mesajelor secrete care au terorizat o fată de 13 ani

Maria Vlad Romaniţă

Peste de 20 misiuni executate de jandarmii gălățeni la sfârșitul săptămânii trecute

Reperul

(VIDEO) Transportau călători în condiții greu de imaginat

Maria Vlad Romaniţă