Reperul
Eveniment Galati

O fetiță de 10 ani din Galați a fost agresată sexual în scara unui bloc

* Agresorul a fost filmat pe stradă de o cameră de supraveghere din zona în care a comis fapta * Un bărbat ale cărui semnalmente corespund cu cele ale agresorului a fost capturat câteva ore mai târziu la Brăila și urmează să fie audiat *

O fetiță de 10 ani a fost agresată sexual, marți dimineață, în scara unui bloc din Galați. Fetița a fost acostată de agresor pe stradă, în drum spre școală. Fetița le-a spus imediat părinților, care au sesizat Poliția.

„La data de 12 martie a.c., în jurul orei 08:00, în timp ce se deplasa pe strada Brăilei din municipiul Galați, o fetiță de 10 ani a fost abordată de un bărbat necunoscut, care a condus-o în scara unui bloc, unde a agresat-o sexual”, a anunțat Poliția la scurt timp după ce părinții au alertat autoritățile.

Agresorul, un bărbat de 35-40 de ani, cu constituție solidă și ten măsliniu, a fost filmat pe stradă de o cameră de supraveghere din zona în care a comis agresiunea, iar Poliția a făcut publice imaginile.

Un bărbat ale cărui semnalmente corespund cu cele ale agresorului a fost capturat câteva ore mai târziu la Brăila și urmează să fie audiat. „În urmă cu puțin timp a fost depistat, în municipiul Brăila, un bărbat care corespunde semnalmentelor din imaginile cu presupusul agresor sexual. Acesta va fi condus la sediul IPJ Galați pentru a fi audiat”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Postări asemănătoare

NEWS ALERT | Mihai Tudose a demisionat din Pro România

Reperul

La Galați, Dunărea a depășit cota de atenție

Maria Vlad Romaniţă

Mașină furată de un individ fără permis

Maria Vlad Romaniţă