Reperul
Eveniment Galati

O mamă și doi copii, răniți într-un accident produs pe o trecere de pietoni de pe Oţelarilor

* Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă *

O femeie în vârstă de 45 de ani și cei doi copii, de 8 și 9 ani, care traversau strada alături de ea, se pare pe trotinete, au fost loviţi de o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani. Accidentul a avut loc marți după-amiază pe strada Oțelarilor. “Un bărbat în vârstă de 33 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Oțelarilor nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni și a lovit o femeie de 45 de ani și cei doi copii, de 8 și 9 ani, care traversau. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”a precizat cms. șef. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Femeia în vârstă de 45 de ani a suferit un traumatism cranian si unul de bazin, dar era stabilă și conștientă și va supraviețui. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgență.

Cei doi copii au fost duşi la Spitalul de Pediatrie. Doar unul dintre ei, cel de 8 ani, are leziuni, dar care nu îi pun viața în pericol. Celălalt a fost internat mai mult pentru a fi sub supraveghere medicală. Oricum, era foarte speriat.

Sursa foto: Facebook – Grupul Şoferilor din Galaţi

accident 2

accident 3

Postări asemănătoare

(VIDEO) PESTE 110 JUCĂTORI ÎNSCRIȘI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPER SENIORI+35

Reperul

Muzeul de Istorie și Biblioteca Județeană și-au suspendat activitatea cu publicul

Maria Vlad Romaniţă

Conducea beat pe șoseaua dig Brăila-Galați

Reperul