Reperul
Eveniment Galati

O mamă și doi copii, răniți într-un accident produs pe o trecere de pietoni de pe Oţelarilor

* Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă *

O femeie în vârstă de 45 de ani și cei doi copii, de 8 și 9 ani, care traversau strada alături de ea, se pare pe trotinete, au fost loviţi de o mașină condusă de un bărbat de 33 de ani. Accidentul a avut loc marți după-amiază pe strada Oțelarilor. “Un bărbat în vârstă de 33 de ani aflat la volanul unui autoturism care circula pe strada Oțelarilor nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni și a lovit o femeie de 45 de ani și cei doi copii, de 8 și 9 ani, care traversau. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă”a precizat cms. șef. Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Femeia în vârstă de 45 de ani a suferit un traumatism cranian si unul de bazin, dar era stabilă și conștientă și va supraviețui. Ea a fost transportată la Spitalul de Urgență.

Cei doi copii au fost duşi la Spitalul de Pediatrie. Doar unul dintre ei, cel de 8 ani, are leziuni, dar care nu îi pun viața în pericol. Celălalt a fost internat mai mult pentru a fi sub supraveghere medicală. Oricum, era foarte speriat.

Sursa foto: Facebook – Grupul Şoferilor din Galaţi

accident 2

accident 3

Postări asemănătoare

Opt mașini au fost avariate în incendiul din cartierul Mazepa1

Maria Vlad Romaniţă

Galațiul va avea două acceleratoare de particule pentru tratarea cancerului

Reperul

Urmărit general, prins de polițisti

Maria Vlad Romaniţă