Reperul
Eveniment Galati

O mașină de poliție a ars în fața postului din Cuza Vodă, iar un autoturism a fost incendiat în Galați

* Ambele incendii au avut loc la primele ore ale dimineții *

O mașină a postului de poliție Cuza Vodă din județul Galați a ars, miercuri, la prima oră a dimineții, din cauza unui scurtcircuit. Mașina era parcată în fața sediului postului de poliție, chiar lângă Poștă, iar flăcările au deteriorat și ferestrele termopan ale oficiului poștal.

Incendiul a fost stins de pompierii din comuna învecinată Pechea, care au intervenit cu o autospecială.

Mașina de poliție, un Logan, a fost distrus în proporție de 45-50%. Pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la compartimentul motor și a fost cauzat de un scurtcircuit.

Tot în această dimineață, în municipiul Galați, un autoturism Renault Megane parcat pe strada Nae Leonard a ars în totalitate. În incediu a fost avariat și garajul în care era ținută mașina. Pagubele se ridică la 15.000 de lei.

Pompierii au stins focul, însă mașina era deja distrusă în proporție de 100%. Din primele cercetări a reieșit că mașina a fost incendiată intenționat, în jurul acesteia fiind găsite sticle de benzină.

Ancheta în acest caz a fost preluată de polițiști.

Sursa video: Facebook – Grupul Șoferilor din Galați

Postări asemănătoare

(VIDEO) Terorizați de rozătoare

Maria Vlad Romaniţă

Doi funcționari de la Evidența Persoanei au fost condamnați definitiv pentru fapte de corupție

Reperul

(VIDEO) O nouă șansă pentru pacienții infectați cu noul coronavirus. Tratament cu ozon printr-un proiect al Universității ”Dunărea de Jos”

Maria Vlad Romaniţă