Reperul
Social

Olimpicii gălățeni, premiați de combinatul ArcelorMittal și de șantierul naval Damen

* Este al cincilea an în care cele două companii îi premiază pe elevii performanți *

Olimpicii din județul Galaţi au fost premiaţi şi anul acesta, pentru al cincilea an consecutiv, de către combinatul siderurgic ArcelorMittal şi Şantierul Naval Damen din oraş. Au fost recompensaţi câștigătorii primelor trei locuri ale olimpiadelor școlare la nivel național și membrii loturilor naționale.

„Suntem bucuroși să continuăm – împreună cu partenerii noștri din Damen – acest proiect și să susținem cei mai buni elevi din comunitatea noastră. Performanțele lor excepționale, realizate cu multă muncă și sprijin profesional din partea profesorilor, sunt – pentru Galați – o valoare care trebuie recunoscută, prețuită și răsplătită de noi toți. Cred că avem un viitor mare în fața noastră dacă acești tineri vor prelua conducerea și vor ghida economia și societatea noastră”, a declarat Bogdan Grecu, Director General al ArcelorMittal Galați.

„Compania noastră este dedicată comunității locale pentru a susține și recompensa realizările elevilor. Pentru al cincilea an, Damen și ArcelorMittal – cei doi angajatori principali din Galați –  și-au unit forțele în beneficiul elevilor gălățeni. Acest eveniment este o mare oportunitate de a-i aprecia pe tinerii noștri cu realizările lor uimitoare, care ne inspiră. Suntem extrem de mândri de elevii noștri și ne bucurăm împreună de succesele lor „, a declarat Rino Brugge, Director General al Șantierului Naval Damen Galați.

Postări asemănătoare

Pensionarii au protestat de ziua lor

Maria Vlad Romaniţă

Razie în piețele din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Sportivii de aur nu au unde să se antreneze

Reperul