Reperul
Eveniment Galati

Om al străzii găsit mort, atârnând gol de gardul cimitirului

* Polițiștii așteaptă rezultatul autopsiei pentru ca apoi, alături de celelalte probe și declarații adunate, să stabilească dacă a fost o moarte accidentală sau o crimă *

Oamenii care obișnuiesc să vină la cantina și la cimitirul de lângă Biserica Sf. Paraschiva, din cartierul Micro 20, au rămas șocați, azi-dimineață, când au văzut că pe gardul care desparte biserica de cimitir, în zona porții, atârna gol, cu picioarele în sus, un bărbat. ,,Era un om spânzurat de un picior și dezbrăcat și asta era acolo, lângă cantină, jos. Cred că noaptea a fost omorât, așa cred eu, că singur nu putea face asta”, spunea un om din zonă.

Alții l-au recunoscut imediat ca fiind un om al străzii. ,,Când l-am văzut, așa l-am găsit, dezbrăcat. Nu avea casă. Mai dormea și pe la niște prieteni, vara dormea pe bănci, aici, prin parcurile astea. Obișnuia să și bea. Nu sunt sigur ce s-a întâmplat, eu așa l-am găsit dimineață, când am venit”, spunea Rudolf Dodon, un cunoscut al celui decedat.

Un echipaj SMURD a ajuns la fața locului și a constatat decesul. ,,Acesta se afla cu capul în jos, într-o poziție destul de vicioasă, probabil că a murit din cauza traumatismului cranio-cerebral și a traumatisului de coloană cervicală“, a precizat dr. Angel Trifan, medic șef la SMURD Galați.

Deocamdată, probele ar indica un deces accidental, bărbatul ar fi încercat să sară gardul, a rămas blocat, s-a zbătut să scape de hainele prinse în gard pentru a se elibera, dar, cum era și cu capul în jos, s-a lovit putermic în zona coloanei și a capului.

Polițiștii așteaptă rezultatul autopsiei pentru ca apoi, alături de celelalte probe și declarații adunate, să stabilească exact dacă a fost o moarte accidentală sau o crimă.

Postări asemănătoare

Omorâți în propria curte | Accident de circulație cu urmări crunte în județul Tulcea. Totul a fost transmis LIVE pe Facebook

Reperul

Impact produs de o șoferiță băută

Maria Vlad Romaniţă

Asistenții sociali, obligați să facă dovada unui test negativ, a trecerii prin boală sau a vaccinării

Reperul