Reperul
Eveniment Eveniment Galati Politic

Onuț Atanasiu demisionează!

Scorul foarte slab obținut la alegerile locale de către liberalul gălățean, doar 5,23%, l-a făcut pe Onuț Atanasiu, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Galați, să demisioneze. Într-un comunicat de presă remis redacției, Onuț Atanasiu caracterizează rezultatul votului de duminică drept „dezastruos”.

Rezultatul actual este unul dezastruos. Explicații pot fi multe și ele vor fi discutate în interiorul partidului. Pentru omul simplu, contează mai puțin. Trebuie să înțelegem și să respectăm aceste semnale de alarmă, pentru că alergătorii au întotdeauna dreptate. Iar alegătorii ne-au transmis că este momentul să venim mai aproape de ei, de nevoile lor (…) În acest context, mi-am înaintat astăzi demisia din funcția de prim vicepreședinte al filialei județene a PNL Galați. Rămân simplu membru, dar mă pregătesc să mă implic mai mult la nivelul oamenilor simpli, pe care îmi doresc să-i reprezint„, a declarat Onuț Valeriu Atanasiu.

În mandatul 2024-2028, PNL va fi reprezentat în Consiliul Local Galați de 3 consilieri, față de 6 câți au fost în mandatul 2020-2024.

 

Postări asemănătoare

Incendiu la un bar

Reperul

Reținut pentru trafic de persoane

Maria Vlad Romaniţă

În restaurante și baruri s-ar putea intra doar cu certificatul COVID

Reperul