Reperul
Economic

Oportunitate pentru românii din sud-estul țării: Primeşti 40.000 de euro ca să-ţi înfiinţezi o firmă cu minimum doi angajaţi

* Pot aplica cei din judeţele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea *

Oportunitate de dezvoltare în regiunea de sud-est a României. Cei care vor să-şi deschidă propria afacere primesc acum sprijin să-şi îndeplinească visul. Aceştia vor urma cursuri de antreprenoriat, vor fi ajutaţi să contureze un plan de afaceri, iar cele mai bune idei de afacere vor primi o finanţare importantă pentru a fi puse în practică şi a crea noi locuri de muncă.

„Antreprenor, o șansă pentru viitor” este proiectul în cadrul căruia vor avea loc sesiunile de instruire și vor fi acordate finanțările pentru deschiderea de noi afaceri. Inițiat de Asociația EuroClassTraining, în parteneriat cu GEA Strategy & Consulting, proiectul a început anul acesta şi se derulează timp de trei ani, până în februarie 2021.

Proiectul li se adresează persoanelor de toate vârstele din judeţele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea şi Vrancea. Nu mai puţin de 325 de persoane din grupul ţintă vor fi instruite în domeniul antreprenoriatului şi vor învăţa, între altele, cum să-şi structureze afacerea. Cele mai bune 36 de idei de afacere vor primi câte o finanțare nerambursabilă de 40.000 de euro. Cu acești bani, beneficiarii va trebui să înființeze afacerea și să angajeze cel puțin două persoane, ceea ce va duce la crearea a minimum 72 de noi locuri de muncă în regiune.

Proiectul „Antreprenor, o șansă pentru viitor”, lansat la sfârşitul săptămânii trecute, are un buget total de 9,26 de milioane de lei şi este implementat prin intermediul unei finanţări nerambursabile acordate prin Programul Operațional Capital Uman, Axa prioritară 3 “Locuri de muncă pentru toți”, Obiectivul specific 3.7 „Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbană”, apel „România Start Up Plus”.

Postări asemănătoare

#Stați acasă! Plătiți-vă taxele on-line!

Reperul

Robotul care detectează mine antipersonal din plastic, inventat de un student la Inginerie de la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Liberty Galați a investit 7 milioane de Euro într-un echipament de depoluare de ultimă generație

Reperul