Reperul
Braila Eveniment

UPDATE: Şoferiţa care a provocat accidentul de la Baldovineşti şi fiul acesteia, în stare critică. Bilanţul final – nouă victime

UPDATE – Nouă victime au ajuns în final la spital, după accidentul rutier din această dimineață din apropierea localității brăilene Baldovineşti.

Șase dintre victime au suferit răni care nu le pun viața în pericol, fiind în general vorba de policontuzii.

Trei victime au ajuns însă la spital în stare gravă, două dintre ele fiind în continuare în stare critică. Este vorba despre șoferița de 59 de ani din Constanța a autoturismului implicat în accident și de fiul ei, în vârstă de 15 ani. Copilul se află încă în sala de operație, iar medicii se declară rezervați.

Polițiștii au stabilit că de vină pentru accident este șoferița din Constanța care, într-o curbă, a intrat pe contrasens, chiar în fața autocarului.


* De vină este şoferul maşinii mici, care a luat greşit o curbă şi a intrat pe contrasens, pe unde circula regulamentar autocarul *

Opt persoane au ajuns la spital după ce un autoturism a lovit un autocar în care se aflau 51 de persoane, cu tot cu șoferi. Accidentul s-a produs luni dimineață, în apropiere de localitatea brăileană Baldovinești. Autocarul, care era plin cu ucrainieni, circula regulamentar pe sensul de mers dinspre Brăila spre Galați, când șoferul unui autoturism care circula din sens opus a luat o curbă greșit, intrând pe sensul de mers al autocarului. Deși șoferul din Ucraina a tras de volan, nu a putut evita impactul. După ce a lovit autoturismul, autocarul a ieșit pe câmp, oprindu-se într-o movilă de pământ.

A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de la descarcerare pentru a scoate din autovehicule persoanele rămase încarcerate. Cele opt persoane au fost transportate la spital.

Traficul a fost deviat pe DN2B. Autorităţile nu au activat planul roșu de intervenție.

Postări asemănătoare

Vasile Varga (PNL Brăila): Poșta Română a devenit agent electoral PSD

Reperul

Reținut pentru că a întreținut relații sexuale cu o fată de 14 ani

Reperul

Polițiștii caută o minoră disparută

Maria Vlad Romaniţă