Reperul
Administratie

Orban, despre podul suspendat peste Dunăre: “Reprezintă o deschidere a Brăilei și Galațiului către toate coridoarele de transport”

Ludovic Orban, președintele PNL și președintele Camerei Deputaților, s-a aflat, sâmbătă dimineață, într-o scurtă vizită pe șantierul podului suspendat peste Dunăre.

 „E o investiție vitală pentru această zonă. Blocul de ancoraj de pe malul brăilean e foarte aproape de finalizare. Și pe malul tulcean stadiul este avansat. Este o investiție prioritară și care nu trebuie privită izolat.

Scopul podului este mult mai amplu și va reprezenta, alături de celelalte investiții care se vor realiză în următorii ani, o deschidere a Brăilei și Galațiului către toate coridoarele de transport, printre care și legătura cu Portul Constanța.

Podul va asigura un acces mai facil pentru toate mărfurile și toți cetățenii din nord-estul Europei către Portul Constanța, care este o poartă de intrare-ieșire din Europa. Practic, Brăila și Galați vor dobândi o atractivitate suplimentară. (…) S-a emis autorizația de construcție pentru două tronsoane și urmează pentru restul tronsoanelor… vorbim de infrastructura conexă podului.

În mod evident, sunt convins că va există o mobilizare a constructorului pentru că podul și infrastructura conexă să se termine în același timp”, a conchis Ludovic Orban.

Postări asemănătoare

Spitalul Municipal „Anton Cincu” Tecuci, în administrarea Consiliului Județean Galați

Reperul

Gospodărire Urbană păstrează “tradiţia” la Galaţi – stropeşte spaţiul verde şi pe ploaie

Podul suspendat peste Dunăre – scena manifestărilor dedicate sărbătoririi a 100 de ani de relații diplomatice între Japonia și România

Reperul