Reperul
Economic Eveniment

Oțelul LIBERTY Galați, în noua rută feroviară Gara de Nord – Aeroportul Otopeni

LIBERTY Galați, printr-un parteneriat cu Arcada Company Galați, a livrat tabla groasă necesară noii rute feroviare Gara de Nord – Aeroportul Otopeni.

Podul feroviar, care a fost realizat cu tablă furnizată de Combinatul din Galați, are peste 1.500 de metri lungime, supratraversează Drumul Național nr. 1 și ajunge la noua stație de călători de la Terminalul Sosiri al Aeroportului “Henri Coandă” Otopeni.  

Această colaborare are o însemnătate specială atât la nivel local, deoarece este rezultatul unui parteneriat între două companii gălățene, cât și la nivel național pentru că, astfel, s-a realizat un obiectiv de extrem de necesar, menit să fluidizeze traficul între București și Otopeni.

“Suntem încântați de rolul acordat în acest proiect și totodată mândri de faptul că am contribuit cu succes la modernizarea infrastructurii naționale. Îmi exprim convingerea că vor mai fi și alte proiecte de infrastructură la care să ne unim eforturile și experiența”, a spus Bogdan Grecu, Directorul General al LIBERTY Galați.

Cele două companii gălățene nu se află la prima colaborare în privința unor proiecte de infrastructură. Arcada Company este un partener tradițional al LIBERTY Galați pe acest segment de piață.

Conform CFR Infrastructură, linia este 100% finalizată. Se preconizează ca în această lună ruta Gara de Nord – Aeroportul Otopeni să fie funcțională.

Tabla groasă produsă la Galați a mai fost folosită în multe alte proiecte majore de infrastructură, inclusiv în structura podului peste Dunăre (1.975 metri) de la Brăila, aflat acum în derulare.

Una dintre direcțiile noi abordate de LIBERTY Galația fost concentrarea într-o mai mare măsură pe proiecte de infrastructură, pe care le abordează și le monitorizează cu ajutorul unei echipe de vânzări dedicate, astfel încât oțelul românesc să se regăsească în cât mai multe obiective construite la nivel local și național.

Postări asemănătoare

VIDEO Memorandum încheiat între Universitatea „Dunărea de Jos” și Administrația Fluvială a Dunării de Jos, de Ziua Dunării

Reperul

Modernizări pe fonduri europene în Portul Docuri Galați

Reperul

Combinatul siderurgic de la Galați anunță o creștere a producției de oțel

Reperul