Reperul
Politic

Paleologu (PMP): Cele 40 de procente pe care stă Iohannis se pot topi oricând

Candidatul PMP la președinția României, Theodor Paleologu a vizitat la sfâștiul săptămânii trecute județul Galați. El s-a întâlnit cu susținătorii, însoțit de Eugen Tomac, președintele PMP și de Cătălin Chistache, președintele filialei județene a partidului.

Paleologu a declarat că este încrezător în șansele sale de a intra în turul al doilea al alegerilor prezindențiale spunând că se bazează atât pe notorietatea pe care o are, cât și pe faptul că nu are de gând să le promită oamenilor ceea ce nu poate face ca președinte.

El a mai spus că pornește în această cursă de la zero și acesta poate fi un avantaj față de ceilalți candidați care se bazează pe niște procente pur teoretice. El a folosit și o parabolă spunând despre actualul președinte al României că „stă ca dracul pe comoara pe cele 40% procente, procente care se pot topi oricând”.

Paleologu a mai declarat că dacă ar fi fost președinte nu s-ar fi ajuns în situația de criză din actuala politică românească, deoarece nu ar fi facut la fel ca actulul președnte care a acceptat nominalizarea Vioricăi Dăncilă ca prmier.

Un președinte nu trebuie să faca jocuri politice pe spinarea serviciilor. Vreau să am, dacă se va întâmpla, ca viitor președinte, doar o colaborare instituțională. Serviciile vor putea fi sigure că ar avea în mine un colaborator corect. Nu prin imixtune. Nu voi pune vreun apropiat să facă mișmașuri”, a mai spus candidtaul PMP.

Postări asemănătoare

Cătălin Iordache: Președintele CJ Brăila are dosar deschis de DNA pentru deturnare de fonduri

Sorin Rugină

Viorel Ştefan, nominalizat vicepremier în Guvernul Dăncilă

Sorin Rugină

Medicii de familie, scutiți de la plata impozitului pe clădiri

Reperul