Reperul
Politic

Paleologu (PMP): Cele 40 de procente pe care stă Iohannis se pot topi oricând

Candidatul PMP la președinția României, Theodor Paleologu a vizitat la sfâștiul săptămânii trecute județul Galați. El s-a întâlnit cu susținătorii, însoțit de Eugen Tomac, președintele PMP și de Cătălin Chistache, președintele filialei județene a partidului.

Paleologu a declarat că este încrezător în șansele sale de a intra în turul al doilea al alegerilor prezindențiale spunând că se bazează atât pe notorietatea pe care o are, cât și pe faptul că nu are de gând să le promită oamenilor ceea ce nu poate face ca președinte.

El a mai spus că pornește în această cursă de la zero și acesta poate fi un avantaj față de ceilalți candidați care se bazează pe niște procente pur teoretice. El a folosit și o parabolă spunând despre actualul președinte al României că „stă ca dracul pe comoara pe cele 40% procente, procente care se pot topi oricând”.

Paleologu a mai declarat că dacă ar fi fost președinte nu s-ar fi ajuns în situația de criză din actuala politică românească, deoarece nu ar fi facut la fel ca actulul președnte care a acceptat nominalizarea Vioricăi Dăncilă ca prmier.

Un președinte nu trebuie să faca jocuri politice pe spinarea serviciilor. Vreau să am, dacă se va întâmpla, ca viitor președinte, doar o colaborare instituțională. Serviciile vor putea fi sigure că ar avea în mine un colaborator corect. Nu prin imixtune. Nu voi pune vreun apropiat să facă mișmașuri”, a mai spus candidtaul PMP.

Postări asemănătoare

Dacian Cioloş la Galați: Sper ca lupta anticorupţie să nu fie afectată de revocarea lui Kovesi de la DNA

Marian Căpățînă, Pro România: Cei ce alcătuiesc alianța de guvernare au transformat țara asta într-un ospiciu de nebuni

Sorin Rugină

Valea Mărului, Slobozia Conachi și Berești-Meria, în plină dezvoltare

Reperul